Antena Meniu Search
x

Un român a intrat în sediul poliției din Gelsenkirchen și a pus 1.200 de euro pe masă: "Onoarea escrocului"

Un român a intrat în sediul poliției din Gelsenkirchen și a pus 1.200 de euro pe masă: "Onoarea escrocului", a scris apoi Poliția Germană, într-un comunicat.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 11.09.2020, 13:30

Români în Germania
Imagine cu caracter ilustrativ - Twitter
  • Polițiștii germani îndeamnă și alți oameni să imite gestul românului.
  • Acesta are 24 de ani și inițial agenții au crezut că minte.

Polițiștii din Gelsenkirchen (Renania de Nord-Westfalia) s-au frecat la ochi miercuri, când un român a intrat în sediul Poliției Federale, în jurul orei 17.00, iar după întâlnirea cu acesta au scris într-un comunicat faptul că încă n-au reușit să stabilească dacă vizita a fost datorată "onoarei escrocului".

Bărbatul în vârstă de 24 de ani a scos din buzunar 1.200 de euro și i-a pus în fața agenților. Polițiștii surprinși, fiind aproape convinși că nu este o donație pentru Poliția Federală, l-au întrebat pe român ce reprezintă acei bani.

"În mai 2019 am fost condamnat de Judecătoria din Hagen la o amendă de 1.200 de euro pentru fraudă comercială.", le-a spus tânărul.

L-au verificat în baza de date. Nu mințea! Tânărul era căutat de poliție cu mandat de arestare pentru plata acelei amenzi. Plătind-o, a evitat să stea după gratii 80 de zile.

Poliția federală subliniază că persoanele care se gândesc să-l imite pe tânărul de 24 de ani pot face acest lucru și la secțiile poliției federale din Essen, Recklinghausen, Bochum, Dortmund, aeroportul Dortmund și Hagen, precum și la orice altă secție de poliție. Personalul va fi bucuros să-i ajute!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un român a intrat în sediul poliției din Gelsenkirchen și a pus 1.200 de euro pe masă: "Onoarea escrocului"