Antena Meniu Search
x

Imaginile care îngrozesc Italia. Un român a rupt în bătaie un bătrân, chiar în faţa casei acestuia, la Milano (video)

Un român a rupt în bătaie un bătrân, chiar în faţa casei acestuia, la Milano. Imaginile difuzate de poliţie au şocat întreaga Italie.

Imaginile care îngrozesc Italia. Un român a rupt în bătaie un bătrân, chiar în faţa casei acestuia
Imaginile care îngrozesc Italia. Un român a rupt în bătaie un bătrân, chiar în faţa casei acestuia, la Milano

Un român a rupt în bătaie un bătrân, chiar în faţa casei acestuia, la Milano. Imaginile difuzate de poliţie au şocat întreaga Italie. Agresorul a fost arestat şi poate fi judecat pentru tentativă de omor.

Vineri de dimineaţă, Chester Căldăraru, 29 de ani, a aşteptat în faţa unui bloc din Milano, în jurul orei 10, iar când a apărut un bătrân care locuia acolo l-a lovit direct, punându-l la pământ din doi pumni. Apoi l-a jefuit, descoperind însă că în portofelul victimei erau mai puţin de 100 de euro.

Poliţia l-a arestat luni de dimineaţă pe Căldăraru, care poate fi acuzat de tentativă de omor, în candiţiile în care victima sa e încă la spital, în stare foarte gravă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Imaginile care îngrozesc Italia. Un român a rupt în bătaie un bătrân, chiar în faţa casei acestuia, la Milano (video)