Antena Meniu Search
x

Un român cu Logan a fost lovit de tren în Olanda, dar a plecat mai departe cu mașina avariată (video)

Un român cu Logan a fost lovit de tren în Olanda, dar a plecat mai departe cu mașina avariată. Plăcuța lui de înmtriculare, românească, a rămas la locul accidentului, astfel că a fost găsit rapid de polițiști.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 30.06.2020, 11:25

Român în Olanda
Momentul surprins înainte de accident - omroepbrabant.nl
  • Loganul MCV a fost serios avariat de tren.
  • Românul a fugit, dar a lăsat plăcuța de înmatriculare la locul accidentului.

La sfârșitul săptămânii trecute, un român la volanul unui Logan MCV a fost protagonistul unui incident rutier neobișnuit. Lovit de tren, el a continuat călătoria la volanul mașinii, fără măcar să se oprească să vadă cât de lovit e autoturismul. Imaginile au fost filmate de o cameră de supraveghere și făcute publice de omroepbrabant.nl.

Loganul a fost oprit de român dincolo de bariera de la calea ferată de la Oosterhoutseweg în Rijen. Trenul circulă cu viteză mare, din dreapta, iar după ce trece se vede cum Loganul a fost avariat serios. Bara de protecție a fost desprinsă pe jumătate, resturi de caroserie erau pe drum, iar plăcuța de înmatriculare a căzut. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Românul a plecat însă de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Poliția l-a identificat însă rapid, datorită plăcuței de înmatriculare, fiind arestat după aproximativ o oră de la accident, în Tilburg. Agenții au confiscat și mașina. Potrivit poliției, nu s-a stabilit încă dacă bărbatul băuse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un român cu Logan a fost lovit de tren în Olanda, dar a plecat mai departe cu mașina avariată (video)