Antena Meniu Search
x

Un sătmărean şi-a ucis și tranșat vecinul, crezând că e extraterestru. Bărbatul a fost trimis în judecată

Nicolae Meheș, sătmăreanul care a ucis un bărbat de 84 de ani, crezând că este extraterestru, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Un sătmărean şi-a ucis și tranșat vecinul, crezând că e extraterestru. Bărbatul a fost trimis în judecată - Imagine ilustrativă / presasm.ro

Nicolae Meheș, sătmăreanul care a ucis un bărbat de 84 de ani, crezând că este extraterestru, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Dosarul a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Satu Mare în data de 19 martie 2019, Meheş riscând ani grei de închisoare dacă va fi găsit vinovat.

Crima a avut loc în 26 noiembrie 2018, la Orașu Nou Vii, în Satu Mare.

Victima este un bărbat de 84 de ani, cu domiciliul în orașul Baia Mare. Bărbatul era vecin cu ucigașul, Nicolae Meheș, un fost miner de 62 de ani.

Surse citate de presasm.ro au precizat că, după ce a izbucnit un scandal spontan, Meheș l-ar fi înjunghiat cu un cuțit pe C.V., iar la un moment dat i s-ar fi părut că din victimă ar fi sărit o bucată de metal. Crezând că la mijloc ar fi un lucru ”necurat”, respectiv că victima ar fi ceva ființă extraterestră, criminalul a pus-o pe masă și a tranșat-o, pur și simplu. 

După ce a comis oribila faptă și realizând că totul a fost doar în mintea sa, Meheș a sunat singur la 112 și a anunțat că și-a omorât vecinul. Când au ajuns la fața locului, polițiștii au rămas îngroziți de ce au văzut. Corpul victimei era decapitat, iar membrele erau desprinse de corp.

Meheş a decapitat cadavrul victimei

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au formulat referat cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile a inculpatului M. Nicolae., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor, fapta prev. şi ped. de art.188 alin. 1 C. pen..

Față de inculpat s-a luat măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, în data de 27.11.2018. În referatul întocmit în cauză, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt:

În data de 26.11.2018, în timp ce victima C. V. se afla la domiciliul inculpatului, situat în localitatea Oraşu Nou Vii, judeţul Satu Mare, pe fondul consumului de alcool, inculpatul M. N. i-a aplicat lovituri cu cuţitul, care au provocat decesul victimei.

Ulterior, inculpatul M.N. a decapitat cadavrul victimei. Ca urmare a probatoriului administrat, în cauză există probe şi indicii temeinice din care rezultă suspiciunea rezonabilă că suspectul a comis infracţiunea reţinută în sarcina sa, condiţie prevăzută de art. 202 alin. 1 C.pr. pen.

Potrivit presasm.ro, Meheş Nicolae a recunoscut săvârşirea faptei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un sătmărean şi-a ucis și tranșat vecinul, crezând că e extraterestru. Bărbatul a fost trimis în judecată