Antena Meniu Search
x

5 moduri prin care un smartwatch te ajută să fii mai productiv

Devenite din ce în ce mai populare în ultimii ani, smartwatchurile au trecut de la categoria de gadgeturi de lux la cele foarte uzuale, de care cât mai multe persoane se pot bucura.

de Redactia Observator

la 08.04.2020, 15:53

5 moduri prin care un smartwatch te ajută să fii mai productiv - Pexels

Devenite din ce în ce mai populare în ultimii ani, smartwatchurile au trecut de la categoria de gadgeturi de lux la cele foarte uzuale, de care cât mai multe persoane se pot bucura.

Cu prețuri accesibile sau ușor piperate, în funcție de producător, ceasurile inteligente nu sunt doar un accesoriu extrem de elegant și chic, în același timp, ci pot deveni rapid și un asistent de nădejde, care te pot ajuta să îți administrezi mai bine timpul, deci să devii mai productiv.

Iată cele mai interesante destinații ale unui smartwatch:

  1. Te va ajuta să rămâi în formă

Productivitatea nu se rezumă doar la îndeplinirea sarcinilor de la serviciu, ci și la cele pe care le-ai trasat în viața personală. Dintre toate, activitatea fizică pare să fie cel mai greu target de atins. Din cauza timpului din ce în ce mai scurt pe care majoritatea dintre noi îl are la dispoziție, dar și din comoditate, efectuarea unor exerciții ușoare pentru cel puțin jumătate de oră în fiecare zi pare a fi un adevărat challenge. Nu și dacă vei purta un smartwatch, care îți va reaminti suficient de des când a venit momentul să faci câțiva pași sau când trebuie să faci câteva exerciții de stretching, după ce ai petrecut minute bune la birou. Astfel, cele 30 de minute de sport se vor împărți pe durata întregii zile, așa că nu vei sesiza când ți-ai atins targetul de mișcare, din doar câteva exerciții simple.

Tot smartwatchul îți poate reaminti că a venit momentul să mai bei apă, activitate care te va energiza pentru următoarele câteva minute.

  1. Te va ajuta să răspunzi rapid la mesaje

Dacă ești ocupat mai tot timpul cu ședințe sau întâlniri cu potențiali clienți, un smartwatch poate fi soluția ideală pentru tine pentru a economisi timp. De exemplu, vei putea răspunde rapid la mesaje sau chiar la apeluri, fără să mai fie nevoie să scoți din buzunar ori din geantă telefonul. Poți reveni în câteva secunde la activitatea ta, câștigând astfel timpi morți. Mai mult decât atât, vei putea stabili care tip de mesaje te interesează și care sunt expeditorii pe care vrei să îi prioritizezi. Astfel, vei evita să îți consumi timpul cu citirea comentariilor sau cu scrollurile pe rețelele de socializare, activități în care te surprinzi afundat pentru minute bune.

Poți lăsa telefonul pe silent, iar tu îți poți continua liniștit treaba, fără a rata mesajele sau apelurile importante.

  1. Îți poți găsi telefonul rătăcit

De câte ori nu ai întârziat din cauză că nu-ți găseai telefonul, cât timp taxiul aștepta în fața blocului sau a casei? Una dintre cele mai mari frici ale tale poate fi acum eliminată, pentru că vei putea găsi în câteva secunde telefonul rătăcit, dacă acesta este conectat cu ceasul inteligent. O simplă activare a aplicației care va face telefonul să sune te va ajuta să economisești timp și nervi, altfel consumați cu stresul că nu poți găsi smartphoneul.

  1. Poți seta alarme 

Reminderele sau alarmele sunt foarte importante, dacă vrei să ai o viață ordonată și să poți deveni mai productiv. Iar dacă vorbim de trezitul de dimineață, poți începe ziua în liniște, programând ceasul inteligent să vibreze la mână, pentru o întrerupere a somnului cât mai puțin stresantă. Astfel, dacă ești primul care se ridică din pat, nu îți vei mai trezi și jumătatea, iar pe parcursul zilei vei putea fi la curent cu toate deadlineurile pe care le ai de respectat, cu ajutorul alarmelor de pe smartwatch.

  1. Vei putea supraveghea casa sau bebelușul

Dacă ești o proaspătă mămică și lucrezi de acasă, poți afla când bebelușul a început să plângă în cealaltă cameră printr-o notificare pe ceas. Totodată, poți conecta dispozitivul la sistemul de supraveghere al casei, fiind la curent cu eventualele mișcări din jurul locuinței, dacă este cazul, fără să mai fie nevoie să intri din când în când pentru a verifica pe aplicația utilizată dacă totul este în regulă. Astfel, vei economisi mult timp, pe care îl poți folosi în scopuri constructive.

Așadar, un smartwatch îți va fi de un real folos, așa că intră pe BrandGSM.ro/SmartWatch și comandă unul, pentru ca productivitatea ta să atingă cote maxime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Tehnologie » 5 moduri prin care un smartwatch te ajută să fii mai productiv