Antena Meniu Search
x

Un șofer de 19 ani a provocat carnagiul din Satu Mare, unde au murit doi oameni, unul carbonizat

Un șofer de 19 ani a provocat carnagiul din Satu Mare, unde au murit doi oameni, unul carbonizat. Un asistent medical de pe o salvare în misiune a pierit și el, în vreme ce șoferul care a provocat totul n-a pățit nimic.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 07.09.2020, 14:39

Accident mortal
Șoferul de 19 ani a scăpat fără vreo zgârietură - ISU Satu Mare
  • Tânărul șofer n-a acordat prioritate ambulanței aflate în misiune.
  • Un muncitor de 34 de ani dintr-o camionetă a ars de viu.

Un asistent SMURD și un alt bărbat au murit într-un teribil accident de circulație care a avut loc luni de dimineață în Satu Mare. O ambulanță în misiune a fost lovită frontal de o camionetă în care erau 5 oameni, după care camioneta s-a apris, iar unul dintre pasageri a murit carbonizat. 

Accidentul, care a avut loc pe DN19, între Ciuperceni și Livada, a fost provocat de un șofer de 19 ani care circula cu viteză în spatele camionetei în care erau 5 muncitori ai unei firme de construcții, care se duceau la lucru. Din sens opus, dar pe contrasens, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune venea o ambulanță plecată în misiune.

Șoferul camionetei a tras pe dreapta pe acostament pentru a face loc ambulanței și a oprit, moment în care a fost lovit în plin, din spate, de autoturismul condus de tânîrul de 19 ani.

Camioneta a fost proiectată direct în ambulanță, lovindu-se frontal de aceasta, în vreme ce autoturismul tânărului de 19 ani a ricoșat în dreapta, pe câmp, iar șoferul a scăpat fără vreo rană.

Camioneta s-a aprins imediat după impact și patru dintre ocupanți au ieșit singuri, în vreme ce al cincelea, un bărbat de 34 de ani, a rămas încarcerat și a murit carbonizat. Șoferul ambulanței a suferit și el răni grave, în vreme ce Victor un asistent SMURD de 37 de ani a decedat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un șofer de 19 ani a provocat carnagiul din Satu Mare, unde au murit doi oameni, unul carbonizat