Antena Meniu Search
x

Un şofer român a rămas fără camion în Franţa. A trecut de 91 de ori prin punctele de taxare fără să plătească

Un şofer român a rămas fără camion în Franţa. A trecut de 91 de ori prin punctele de taxare fără să plătească şi când a fost prins a oferit explicaţii halucinante.

Şofer român fără camion în Franţa
Un şofer român a rămas fără camion în Franţa. A trecut de 91 de ori prin punctele de taxare fără să plătească - Twitter

Un şofer român a rămas fără camion în Franţa. A trecut de 91 de ori prin punctele de taxare fără să plătească şi când a fost prins a oferit explicaţii halucinante.

Şoferul român al unui camion a fost prins miercuri la o staţie de taxare de pe autostradă de care a trecut fără să plătească şi arestat. Poliţia a descoperit că în ultimii trei ani trecuse aşa de 91 de ori prin diferite puncte de taxare din Hexagon. La o zi după reţinere, românul a fost condamnat şi camionul lui confiscat.

Şoferul a primit o pedeapsă de 6 luni de închisoare cu suspendare, iar suma pe care o datorează celor care administrează autostrăzile este de 10.000 de euro. În plus, compania care l-a angajat, Vinci Autoroutes, a declarat o daună de 28.600 de euro.

Românul folosea două metode de trecere a barierelor fără să plătească. Prima era să se apropie foarte încet de barieră şi să o forţeze până se declanşa ridicătorul, apoi trecea. A doua metodă, denumită "trenul mic", consta în apropierea de maşina din faţa lui şi trecerea imediat după aceasta, aproape lipit de ea, scrie lindependant.fr.

La tribunalul din Narbonne, unde a fost judecat, românul a fost întrebat de ce a încălcat legea de 91 de ori, el spunând că pentru a face economii. A susţinut că economisea 300 de euro pe lună, iar angajatorul lui a fost uimit, delcrând că şoferul primea 800 de euro lunar strict pentru plata taxelor de autostradă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un şofer român a rămas fără camion în Franţa. A trecut de 91 de ori prin punctele de taxare fără să plătească