Antena Meniu Search
x

Un student la Politehnică și-a ucis prietenul alături de care a băut la "Dializa", la Islaz, în Teleorman

Un student la Politehnică și-a ucis prietenul alături de care a băut la "Dializa", la Islaz, în Teleorman. A lovit victima de 5 ori cu cuțitul, fără milă.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 29.06.2020, 12:49

Crima
Mădălin are 20 de ani și și-a ucis fără milă prietenul de pahar - InfoTR
  • Victima se întorsese de câteva săptămâni din Germania.
  • Criminalul are 20 de ani.

Crimă oribilă, duminică noaptea, în comuna Islaz, din Teleorman. După ce au băut mai multe pahare la "Dializa", o cârciumă din sat, doi tineri s-au luat la ceartă, deși se cunoșteau și consumaseră împreună alcool. Martorii spun că cel mai tânăr dintre tineri, Mădălin, 20 de ani, i-ar fi cerut o țigară prietenului.

Acesta l-a refuzat și brusc a fost atacat cu un cuțit. Student la Politehnică, Mădălind a băgat de 5 ori cuțitul în prietenul lui, care avea 25 de ani. Acesta a murit aproape imediat după atacul sălbatic, fiind lovit foarte aproape de inimă. 

Echipajele de salvare solicitate să intervină nu au avut altceva de făcut decât să constate decesul. Ulterior, pentru a scăpa de arma albă, criminalul l-a aruncat în WC, acolo fiind găsit de criminaliști.

Conform unor surse judiciare, ucigașul ar fi declarat că victima îl șicana de vreo două săptămâni, din momentul în care a revenit în localitate, din Germania, și de atunci, a început să umble cu cuțitul la el, de frică, scrie infotr.ro.

Mădălin a fost reținut de polițiști și dus pentru audieri la sediul Poliției din Turnu Măgurele. În cursul zilei, procurorii vor cere instanței de judecată arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un student la Politehnică și-a ucis prietenul alături de care a băut la "Dializa", la Islaz, în Teleorman