Antena Meniu Search
x

Un tată primeşte 7.000 lei despăgubiri de la fosta soţie, care l-a făcut de râs în faţa copiilor

Un tată a obținut de la fosta soție despăgubiri în valoare de 7.000 lei, printr-o decizie a instanței din Galați, pe motiv că femeia l-a făcut de râs în faţa copiilor în mod repetat.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 24.10.2020, 19:00

Un tată primeşte 7.000 lei despăgubiri de la fosta soţie care l-a făcut de râs în faţa copiilor
Un tată primeşte 7.000 lei despăgubiri de la fosta soţie care l-a făcut de râs în faţa copiilor - Profimedia Images/ imagine ilustrativă
  • Bărbatul își acuză fosta soție, cu care are doi copii minori, că l-a denigrat în faţa celor mici, așa a dat-o în judecată.
  • În replică, femeia a spus că fostul vrea doar să se răzbune din cauza divorţului, pentru că ea a fost acuzată pe nedrept de adulter.

Femeia l-a denigrat pe acesta în faţa celor doi copii minori, aşa că fostul soţ a dat-o în judecată. Încă din 2014, ea „manipulează şi alinenează” copiii, ceea ce i-a provocat tatălui suferinţă fizică şi sufletească, spune decizia instanţei.

De altfel, de fiecare dată când a avut ocazia, femeia făcea diverse scene şi mereu aducea copiii foarte tarziu la întâlnirile cu tatăl. Ba chiar spunea în public şi cu voce tare că bărbatul este incompetent sau chiar pedofil.

De fiecare dată când se prezenta la domiciliul pârâtei sau în locul stabilit cu aceasta pentru a lua copiii in vederea petrecerii week-end-ului sau a vacantelor împreuna, aceasta a făcut diverse scene, umilindu-l în public și folosind un limbaj vulgar, adresându-i injurii, scuipându-l și adoptând tot felul de atitudini specifice persoanelor cu grave dereglări si tulburări mintale, în fata copiilor lor. Nu de puține ori, prezentându-se la locul stabilit pentru a lua copiii la ora 17.00, trebuia să aștepte câte 30-40 minute în plus, fiindu-i aduși copiii doar după numeroase și insistente apeluri telefonice”, se arată în decizia instanței.

”Vii supărat acasă că l-ai văzut pe tatăl tău?”

Mai mult, femeia îi aducea pe copii să fie martori la disputele cu tatăl lor și îi manipula astfel încât să rămână cu o impresie greșită asupra situației.

Conversaţia ostilă dintre părţi fiind îndreptată de către pârâtă şi spre copii, acestora fiindu-le întrerupt jocul şi chemaţi de mamă să asiste la dispută, incitaţi împotriva tatălui şi interogaţi de o manieră a le fi insuflate răspunsuri prestabilite. Se reţine astfel (...) poziţia pârâtei, aceasta întrebându-l pe băiat: „vrei să-l vezi pe tatăl tău? Are ce căuta tatăl tău în parc? Vii supărat acasă că l-ai văzut pe tatăl tău?”, se arată în decizia instanței.

Femeia este acuzată că l-a jignit pe fostul soț inclusiv în prezența colegilor de la serviciu, făcându-l „incompetent “ si aducându-i acuzații cu conotație sexuală.

”Mai arată că a fost denigrat în fața soției șefului său direct și în fața soției Directorului de Departament - Laminorul de Tabla Groasa, aspecte confirmate chiar de către aceștia, chemându-l sa dea o explicație față de afirmațiile numitei”, spune instanța.

În replică, femeia a spus că fostul vrea doar să se răzbune din cauza divorţului, pentru că ea a fost acuzată pe nedrept de adulter. Se pare că nu e aşa, pentru că decizia din 2013 a instanţei spune că femeia chiar l-a înşelat pe soţ.

Situaţia persistă de câţiva ani, de la divorţul celor doi, de când copiii locuiesc cu mama. Decizia Judecătoriei Galaţi nu este definitivă şi poate fi atacată.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Un tată primeşte 7.000 lei despăgubiri de la fosta soţie, care l-a făcut de râs în faţa copiilor