Antena Meniu Search
x

Unul dintre cei 4 pasageri decedați în tragicul accident de la Perșani era profesor de muzică la Palatul Copiilor din Iași. Apropiații sunt în stare de șoc

Unul dintre pasagerii decedați in accidentul de autocar de la Perșani, judetul Brasov, era profesor de muzică la Palatul Copiilor din Iași.

Unul dintre pasagerii decedați in accidentul de autocar de la Perșani, judetul Braşov, era profesor de muzică la Palatul Copiilor din Iași.

Pe pagina de Facebook a cadrului didactic, Cătălin Pop, mesajele de condoleanțe din partea celor care l-au cunoscut nu mai contenesc. Era un profesor și un artist desăvârșit, scriu prietenii, care nu pot sa creada ce s-a întâmplat.

"Doamne nu pot sa cred! Condoleante! Doamne ai grija de ceilalti raniti!", este unul dintre mesajele emoționate postate de apropiații profesorului.

În autocar se aflau 31 de persoane, dintre care 4 au murit, iar alte 26 au fost rănite. Accidentul în care a fost implicat autocarul s-a produs, vineri, într-o curbă periculoasă, pe drumul ce leagă Brașovul de Făgăraș. În autovehicul se aflau în majoritate copii. Patru persoane și-au pierdut viața, între care profesorul de muzică al Palatului Copiilor din Iași și un copil.

Patru persoane şi-au pierdut viaţa, iar 26 au fost rănite şi au fost transportate la mai multe spitale în urma accidentului de autocar petrecut vineri în localitatea Perşani din judeţul Braşov, potrivit ultimului bilanţ transmis de reprezentanţii Ministerului Sănătăţii.

Ministerul Sănătăţii a anunţat că în autocar se aflau 31 de persoane - 28 de copii şi trei adulţi. Copiii, care aveau vârste între 12 şi 17 ani, o parte dintre ei de la Colegiul Naţional de Artă "O. Băncilă", erau componenţi ai ansamblului folcloric Hora. Ei plecaseră de la Palatul Culturii din Iaşi şi mergeau către Arad, pentru a participa la un festival internaţional.

Festivalul folcloric se desfăşoară la Arad în perioada 17-19 iunie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Unul dintre cei 4 pasageri decedați în tragicul accident de la Perșani era profesor de muzică la Palatul Copiilor din Iași. Apropiații sunt în stare de șoc