Antena Meniu Search
x

Ursuleț cu capul blocat într-un bidon de plastic, salvat după 4 zile de calvar (Video)

Operatiune dramatică de salvare a unui pui de urs care înota disperat într-un lac din Wisconsin cu un bidon de plastic blocat pe cap. Bietul ursuleț era atât de speriat încât înota haotic, pe măsură ce bidonul de plastic se umplea cu apă și risca să moară înecat ori sufocat.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 01.07.2020, 09:57

Ursuleț cu capul blocat într-un bidon de plastic, salvat după 4 zile de calvar (Video)
Ursuleț cu capul blocat într-un bidon de plastic, salvat după 4 zile de calvar (Video) - Facebook/ Tricia Hurt
  • Puiul de urs înota haotic în apa unui lac, cu bidonul de plastic blocat pe cap.
  • O familie aflată la pescuit și-a făcut curaj și l-a urmărit cu barca pentru a-l salva.

Norocul său a fost că o familie aflată pe lacul Marsh-Miller, la pescuit, l-a urmărit cu barca și, după câteva încercări, a reușit să-i elibereze capul din bidonul de plastic.

Doi părinți și fiul lor nu s-au lăsat până nu au eliberat puiul de urs, după care l-au urmărit să vadă dacă ajunge în siguranță înapoi pe mal, căci își făceau griji că va fi prea epuizat să mai înoate până acolo.

”Nu știi cum poate reacționa un animal sălbatic, chiar dacă vrei să-i salvezi viața, așa că ne-a fost teamă. Însă am știut că trebuie să-l ajutăm. Nu cred că avea mai mult de un an, așa că nu știu ce i s-ar fi întâmplat dacă rămânea cu plasticul acela blocat pe cap. În cinci minute l-am eliberat și am fost fericiți să-l vedem cum se odihnește pe malul lacului, epuizat de efortul pe care l-a depus”, a povestit Tricia Hurt, care împreună cu soțul și fiul lor au devenit salvatorii puiului de urs.

”Abia când am ajuns acasă, am aflat că ursul fusese zărit în zonă timp de trei sau patru zile cu bidonul de plastic pe cap, însă nimeni nu s-a putut apropia de el. Noi am fost norocoși să-l putem ajuta”, a mai spus ea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Ursuleț cu capul blocat într-un bidon de plastic, salvat după 4 zile de calvar (Video)