Antena Meniu Search
x

Val de spargeri în Ilfov. O bandă de hoţi a lăsat fără mobilă şi electrocasnice zeci de apartamente din Ştefăneştii de Jos

Nouă persoane sunt suspectate că ar fi pătruns în mai multe apartamente dintr-un bloc din Ştefăneştii de Jos, de unde ar fi sustras obiecte de mobilier şi electrocasnice.

Nouă persoane, suspectate că ar fi pătruns în mai multe apartamente dintr-un bloc din Ştefăneştii de Jos, judeţul Ilfov, de unde ar fi sustras obiecte de mobilier şi electrocasnice au fost reţinute de către poliţişti. Cei nouă suspecţi – un bărbat şi opt femei – sunt acuzaţi de furt calificat.

Poliţistii din Ilfov, sub coordonarea  procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, au adus la audieri la sediul Poliţiei din Voluntari nouă persoane bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt.

”Persoanele în cauză, un bărbat şi opt femei, cu vârste cuprinse între 26 - 62 de ani, din comuna Ştefăneştii de Jos, judeţul Ilfov, sunt bănuite că în data de 23 aprilie ar fi pătruns în mai multe apartamente dintr-un bloc şi de unde ar fi sustras obiecte de mobilier şi electrocasnice”, au anunţat poliţiştii ilfoveni.

Potrivit acestora, suspecţii au intrat în 11 apartamente, prejudiciul fiind estimat la 10.000 de lei.

Cei în cauză au fost reţinuţi de poliţişti  pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentaţi magistraţilor, cu propuneri legale.

Poliţiştii  Formaţiunii de Investigaţii Criminale - Voluntari continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Val de spargeri în Ilfov. O bandă de hoţi a lăsat fără mobilă şi electrocasnice zeci de apartamente din Ştefăneştii de Jos