Antena Meniu Search
x

Fetiţa luată de ape în Maramureş, găsită moartă la 90 de kilometri departe de casă, pe malul râului Tisa, în Ucraina (Video)

Sfârşit tragic pentru Valentina Rusnac. Din păcate, cadavrul găsit de autoritățile din Ucraina, ma malul râului Tisa, în localitatea Buștina, este al fetiței de 6 ani dispărute în 10 mai din fața casei din comuna Repedea, judeţul Maramureş.

de Redactia Observator

la 29.05.2019, 14:43

Fetiţa luată de ape în Maramureş, găsită moartă la 90 de kilometri departe de casă, pe malul râului Tisa, în Ucraina

Sfârşit tragic pentru Valentina Rusnac. Din păcate, cadavrul găsit de autoritățile din Ucraina, pe malul râului Tisa, în localitatea Buștina, este al fetiței de 6 ani dispărute în 10 mai din fața casei din comuna Repedea, judeţul Maramureş.

"În urma schimbului de date și informații cu autoritățile ucrainene, a verificărilor efectuate și a recunoașterii făcută de familie, a fost identificat cadavrul găsit pe malul râului Tisa, constatându-se că este vorba de fetița dispărută din Repedea. 

Nu există suspiciuni cu privire la cauza decesului", se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Maramureș.

Valentina Rusnac, găsită moartă pe malul râului Tisa

După 17 zile de la dispariţie, copila a fost găsită în localitatea ucrainiană Buștina, care se află la aproximativ 90 de kilometri de Repedea. 

În cauză se efectuează demersuri pentru repatrierea cadavrului.

Reamintim că Valentina Rusnac a dispărut în după-amiaza zilei de vineri, 10 mai, în jurul orei 15.00, din curtea unor vecini în timp ce se juca cu sora ei mai mică. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sute de voluntari, polițiști, pompieri și un câine de urmă au căutat-o pe fetiță zi și noapte atât pe uscat cât și în râul spre care se presupune că s-ar fi îndreptat înainte să dispară. 

Singura descoperire importantă făcută de autoritățile maramureșene a fost tricolul cu care era îmbrăcată copila în momentul dispariției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Fetiţa luată de ape în Maramureş, găsită moartă la 90 de kilometri departe de casă, pe malul râului Tisa, în Ucraina (Video)