Antena Meniu Search
x

Vânător înjunghiat în coarnele cerbului pe care l-a ucis, după ce s-a răsturnat cu maşina. Poliţist: "Nu am mai văzut aşa ceva"

Un vânător a fost transportat la spital în stare gravă, după ce a fost înjunghiat de coarnele unui cerb pe care tocmai îl ucisese, informează oficialii din Indiana. Bărbatul legase cadavrul cerbului în spatele vehiculului, însă la un moment dat s-a răsturnat, iar coarnele cerbului i-au străpuns spatele.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 18.11.2020, 13:21

Vânătorul s-a înfipt în coarnele cerbului pe care îl omorâse, după ce s-a răsturnat cu maşina - Profimedia Images / Imagini de arhivă
  • Vânătorul a legat trofeul în spatele maşinii
  • După ce s-a răsturnat cu maşina, vânătorul s-a înfipt în coarnele cerbului

Vânătorul în vârstă de 63 de ani a ucis cerbul la baza unei pante abrupte din Ohio, potrivit Departamentului de Resurse Naturale din Indiana.

După ce a fixat cerbul în spatele unui vehicul off-road, el a încercat să urce cu maşina dealul abrupt, însă a pierdut controlul volanului, iar maşina a luat-o înapoi, spun oficialii.

Maşina s-a răsturnat, iar coarnele cerbului l-au străpuns prin partea din spate a corpului.

"Vezi multe lucruri în meseria asta, dar asta a fost o premieră pentru mulți dintre noi", au precizat ofiţerii.

Ofițerii Departamentului de Resurse Naturale din Indiana au sosit la fața locului, iar vânătorul a fost transportat cu avionul la un spital, în stare gravă, dar stabilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Vânător înjunghiat în coarnele cerbului pe care l-a ucis, după ce s-a răsturnat cu maşina. Poliţist: "Nu am mai văzut aşa ceva"