Antena Meniu Search
x

Vasluian de 51 de ani păcălit de zeci de mii de euro de ”iubita” minoră găsită pe Facebook. „Am ajutat-o să facă școala!”

Vasluian de 51 de ani, păcălit de zeci de mii de euro de ”iubita” minoră găsită pe Facebook. Bărbatul, care a muncit o viață întreagă în Finlanda, a crezut că și-a găsit iubirea vieții lui, în urmă cu cinci ani, când a găsit-o pe Cerasela, o fată de 15 ani (la acea vreme) din Buda, Vaslui.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 29.07.2020, 10:54

Vasluian de 51 de ani păcălit de zeci de mii de euro de ”iubita” minoră găsită pe Facebook
Vasluian de 51 de ani păcălit de zeci de mii de euro de ”iubita” minoră găsită pe Facebook - Profimedia Images/ imagine ilustrativă
  • Bărbatul a cunoscut-o pe fată în urmă cu cinci ani, când ea era încă elevă.
  • După trei ani de „relație”, timp în care i-a trimis zeci de mii de euro, vasluianul și-a dat seama că e păcălit și a depus plângere la poliție.

Chiar dacã tânãra cunoscutã pe Facebook era cu 30 de ani mai tânără decât el, Constantin P. a crezut în ea si a ajutat-o cu bani mulți în tot acești ani.

Venit în tarã pentru a fi alături de tânără, Constantin Popa a constatat cã, de fapt, a fost pãcãlit cu peste 40.000 de euro. Vasluianul spune că fata era elevă atunci când a cunoscut-o.

Am ajutat-o să facã scoala. În clasa a 12-a i-am dat bani si să facă merditatii si sã se pregãtească de Bacalaureat. Sau asa îmi spunea ea dar, oricum, examenul nu l-a luat. Am venit apoi în tară să mă văd cu ea, dar nu am găsit-o acasã. Era plecată la mare. Am venit si a doua oarã sã o iau cu mine în Finlanda, dar nici atunci nu am găsit-o”, a povestit Constantin Popa pentru vremeanoua.ro

Dezamăgit, Constantin a făcut o plângere pe numele acesteia, pentru 10.000 de euro, căci atât a putut dovedi, cu acte, că banii au intrat în posesia tinerei din Buda. 

Au trecut doi ani de atunci și, deși și-a angajat și un avocat, dosarul sãu zace în sertarul unui procuror.

“Dupã ce, în 2018, am fãcut plângere pentru înselãciune, am povestit ce s-a întâmplat si am indicat si martori, nimic nu s-a mai întâmplat. Mi-am angajat si avocat, dar degeaba. As vrea sã stiu doar dacã plângerea mea a fost luatã în serios de cãtre cineva sau nu”, spune Constantin Popa.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Vasluian de 51 de ani păcălit de zeci de mii de euro de ”iubita” minoră găsită pe Facebook. „Am ajutat-o să facă școala!”