Antena Meniu Search
x

Victor Ponta, "profund dezamăgit" după trădarea unor colegi din Pro România

Victor Ponta s-a declarat "profund dezamăgit" după ce unii colegi din Pro România au decis să susțină cabinetul Orban, la votul de învestitură din Parlament.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 04.11.2019, 19:23

Victor Ponta, "profund dezamăgit" după tradarea unor colegi din Pro România
Șase parlamentari ai Pro România au votat astăzi pentru Cabinetul Orban - Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Victor Ponta s-a declarat "profund dezamăgit" după ce unii colegi din Pro România au decis să susțină Guvernul Orban, la votul de învestitură din Parlament.

Fostul premier a precizat că "foștii colegi" au votat împotriva deciziei care s-a luat la nivel de partid, motiv pentru care formațiunea pe care o conduce va merge înainte fără ei.

Printre parlamentarii care au votat pentru Executivul propus de premierul desemnat Ludovic Orban se numără Mircea Banias, Liviu Ioan Balint, Sorin Cîmpeanu, Daniel Constantin, Florea Damian și Meiroșu Emilia. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Guvernul Orban a primit, luni, 4 octombrie, votul de învestitură în camerele reunite ale Parlamentului. Executivul propus de liderul PNL a adunat 240 voturi, cu 7 mai multe decât cele 233 necesare.

 Deputații și senatorii PSD, precum și o parte dintre cei ai formațiunii conduse de Victor Ponta, Pro România, nu au participat la ședință.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Victor Ponta, "profund dezamăgit" după trădarea unor colegi din Pro România