Antena Meniu Search
x

Victor Ponta, după ce farmaciilor li s-a interzis comercializarea testelor Covid-19: S-a "decis" politic să rămânem sub 10.000 de cazuri zilnice

Victor Ponta, liderul partidului Pro România, susţine că până la alegerile parlamentare din 6 decembrie s-ar fi decis la nivel politic menţinerea numărului de cazuri zilnice de coronavirus sub 10.000.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 22.11.2020, 17:50

Victor Ponta, liderul partidului Pro România
Victor Ponta, liderul partidului Pro România - Facebook Victor Ponta
  • Victor Ponta a criticat interzicerea comercializării testelor rapide în farmacii
  • Interzise în farmacii, testele rapide COVID-19 se găsesc la liber pe internet

Victor Ponta acuză că din acest motiv nu sunt testaţi mai mulţi oameni şi s-a interzis comercializarea în farmacii a testelor rapide.

Citeşte şi: Interzise în farmacii, testele rapide COVID-19 se găsesc la liber pe internet

"Romanii se imbolnavesc si isi pierd viata pentru ca NU sunt testati la timp! In Constanta si in toata tara - la fel! In schimb sunt blocati in case - scolile si HORECA sunt pustiite!

In Romania Guvernul REFUZA sa testeze oamenii - ca sa nu afecteze propaganda pentru Alegerile din 6 Decembrie!

S-a “decis” politic - ramanem sub 10.000 de cazuri pana pe 6 Decembrie/ si, pentru a atinge acest obiectiv mincinos nu se testeaza / sau se manipuleaza datele testelor facute in sistemul public!

Ca romanii sa nu distruga aceasta minciuna oficiala - de ieri s-a interzis comercializarea in farmacii a testelor rapide / desi aceste teste rapide sunt recomandate de Comisia Europeana si folosite in toate tarile !!", a scris Victor Ponta într-o postare pe Facebook.

Liderul Pro România spune că interzicerea comercializării testelor rapide are două explicaţii. 

"Sa impiedice romanii sa se testeze mai mult / si sa-i oblige pe oameni, daca isi permit, sa mearga la o clinica privata ( cost 400 ron) in loc sa faca un test rapid mai ieftin si mai simplu ( 60 ron)!", a msi spus Victor Ponta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Alegeri parlamentare 2020 » Victor Ponta, după ce farmaciilor li s-a interzis comercializarea testelor Covid-19: S-a "decis" politic să rămânem sub 10.000 de cazuri zilnice