Antena Meniu Search
x

Video: bătaia din clubul din Mediaș, care a dus la uciderea unui tânăr de 25 de ani

Bătaia din clubul din Mediaș care a dus la moartea unui tânăr de 25 de ani a fost filmată de o cameră de supraveghere. Încăierarea între două găști a avut loc cu doar câteva minute înainte ca Marius Costăchescu să fie ucis.

Două bande se bat în clubul din Mediaș
Bătaia din clubul din Mediaș care a dus la uciderea unui tânăr de 25 de ani a fost filmată - Observator

Bătaia din clubul din Mediaș care a dus la moartea unui tânăr de 25 de ani a fost filmată de o cameră de supraveghere. Încăierarea între două găști a avut loc cu doar câteva minute înainte ca Marius Costăchescu să fie ucis.

Înregistrarea video de 1 minut și 50 de secunde a fost filmată în noaptea de sâmbătă spre duminică. Conform ceasului camerei de supraveghere, Marius Costăchescu și prietenii săi intră la ora 01.04 în clubul din Mediaș.

Cum a izbucnit bătaia

La doar 15 secunde după ce au pătruns în local, grupul se ia la bătaie cu o alți indivizi, care stăteau la o masă. Speriați de scandal, mulți dintre clienți se îndreaptă în fugă spre ieșire.

Unul dintre indivizii care stăteau la masă e pus la pământ și lovit de unul dintre cei din banda care abia venise. Alți bătăuși sunt văzuți aruncând cu scaunele în adversari.

Bătaia dintre cele două bande rivale a durat aproximativ 30 de secunde, dar a fost foarte intensă. Este văzut apoi venind cu un cuțit în mână Marius Rusu, individul care urma să comită crima.

Tânărul de 30 de ani, care a mai fost condamnat pentru omor, este extrem de furios și amenință cu cuțitul. Un prieten îl urmează cu o bâtă. Grupul rival, al celor care abia veniseră, se retrage spre ieșire, inclusiv Marius Costăchescu.

Crima a fost comisă în fața clubului

Violențele se mută apoi afară, unde o altă cameră de supraveghere a filmat scenele soldate cu crimă. La doar 1 minut după încăierarea din bar, Marius Costăchescu este bătut cu sălbăticie și înjunghiat. Tânărul de 25 de ani a alunecat pe zăpadă în timp ce fugea împreună cu ceilalți din grupul său cu care a fost în club.

El a fost ajuns din urmă de rivali. Un individ l-a lovit cu pumnii și picioarele, în timp ce Marius Rusu l-a înjunghiat. Un al treilea individ a venit apoi și, de asemenea, a lovit victima. Tânărul de 25 de ani a murit după ce a fost înjunghiat de 11 ori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Video: bătaia din clubul din Mediaș, care a dus la uciderea unui tânăr de 25 de ani