Antena Meniu Search
x

Video nou din timpul atacului de la Londra, unde un român a murit înjunghiat în inimă. Un bărbat scoate un cuțit

Un nou video surpride atacul de la Londra, în timpul căruia românul Tudor Simionov a murit înjunghiat în inimă.

Imagini noi din timpul atacului de la Londra, unde un roman a fost injunghiat in inima

Un nou video surpride atacul de la Londra, în timpul căruia românul Tudor Simionov a murit înjunghiat în inimă.

Video-ul a fost publicat de Daily Mail, care scrie că imaginile au fost filmate cu câteva momente înainte ca românul de 33 de ani să fie ucis cu o lovitură de cuțit în inimă.

Imaginile sunt filmate din alt unghi și, la un moment dat, se vede cum un bărbat scoate un cuțit care apoi cade pe jos, scrie sursa citată.

În video se văd și doi dintre agenții de securitate care se luptă cu indivizii ce au vrut să intre la petrecerea exclusivistă organizată în Fountain House în Park Lane, Londra.

Pe acelaşi subiect

Șeful lui Tudor: I-am spus să nu meargă acolo

Daily Mail scrie că unul dintre paznicii răniți în urma conflictul din noaptea de Anul Nou era bun prieten cu Tudor.

Este vorba despre Kamil Okpara, tatăl a doi copii, care acum se află în spital. Kamil este filmat în timp ce se luptă cu atacatorii care au vrut să intre la petrecere, unde o masă costa 2.000 de lire sterline.

Petrecerea a fost organizată de un cunoscut promotor, Lord 'Fast Eddie' Davenport, și, potrivit șefului lui Tudor, Peter Adamski, director al companiei Prestige Protection Group, astfel de petreceri atrăgeau "elemente elemente negative". 

"Aceste petreceri în Park Lane atrăgeau elemente negative. Traficanți de droguri și gangsteri din toată Londra. Eu am refuzat să asigur paza la astfel de petreceri, din cauza oamenilor care veneau.  Cei care merg să păzească acolo o fac pe cont propriu, cum a fost Tudor. Dacă aș fi știut că vrea să meargă, i-aș fi spus să nu o facă. Și el, și Okpara, au acceptat acest job pentru că aveau nevoie de bani", a declarat Peter Adamski.

Potrivit acestuia, Tudor și-a încheiat tura la locul de muncă, un hotel din Londra, în jurul orei 3.00 dimineață și a decis să meargă la petrecere, la cererea prietenului lui, Kamil Okpara.

"Tudor lucra pentru petrecerile organizate de Eddie de mai bine de o lună. Am vorbit cu el despre asta și i-am spus că nu ar trebui să facă asta, din cauza oamenilor care vin acolo. Însă, el avea planuri să se căsătorească, avea nevoie de bani", a mai spus șeful românului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri externe » Video nou din timpul atacului de la Londra, unde un român a murit înjunghiat în inimă. Un bărbat scoate un cuțit