Antena Meniu Search
x

VIDEO VIRAL O prezentatoare de la CNN, acuzată în direct de IPOCRIZIE de o victimă a unui atac chimic în Siria: "Noi nu vrem să venim în SUA"

Un sirian, victimă a unui atac chimic în Siria, s-a dezlănţuit la adresa unei prezentatoare de la CNN, după ce aceasta a încercat să-l determine să-l critice pe Donald Trump ca urmare a ultimelor acţiuni ale acestuia în legătură cu războiul din Siria.

Un sirian, victimă a unui atac chimic în Siria, s-a dezlănţuit la adresa unei prezentatoare de la CNN, după ce aceasta a încercat să-l determine să-l critice pe Donald Trump ca urmare a ultimelor acţiuni ale acestuia în legătură cu războiul din Siria.

Prezentatoarea Brooke Baldwin l-a avut ca invitat, prin intermediul Internetului, pe  Kassam Eid, care a supravieţuit unui atac chimic produs în Siria, în 2013. Tema discuţiei a fost bombardarea de către Statele Unite, la comanda lui Donald Trump, a unei baze aeriene din Siria.

"Putem spune că preşedintele Trump a fost motivat, aşa cum noi toţi simţim compasiune după ce am văzut acele poze oribile cu bebeluşi morţi. Totuşi, vorbim despre un om care nu-şi doreşte ca sirienii să ajungă în Statele Unite, prin acea interdicţie de intrare în ţară", a comentat Brooke Baldwin.

Pentru a-şi completa spusele, ea a prezentat o declaraţie a lui Hillary Clinton, care a spus, sâmbătă, după bombardament: "Nu putem să vorbim despre protejarea copiilor sirieni şi în acelaşi timp să le închidem uşa în nas".

Pe acelaşi subiect

Reacţia sirianului a fost una surprinzătoare: "Cu tot respectul, nu am văzut pe nimeni dintre cei care au protestat după ordinul de interdicţie să iasă în stradă şi să protesteze faţă de gazarea oamenilor, în urmă cu trei zile. Nu v-am văzut nici în 2013. Nu v-am văzut ridicând vocea faţă de lipsa de atitudine a lui Obama, care ne-a determinat pe noi sirienii să plecăm din ţară. dacă vă pasă de refugiaţi, dacă vreţi să ne ajutaţi cu adevărat, ajutaţi-ne să stăm în ţara noastră".

Bărbatul a continuat: "Nu vrem să venim în SUA. Vrem să stăm în ţara noastră. Cu tot respectul, cred că este vorba de ipocrizie aici, dacă vreţi să ne ajutaţi, ajutaţi-ne să stăm în ţara noastră. Nu vrem să devenim refugiaţi, ajutaţi-ne să avem zone sigure".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » VIDEO VIRAL O prezentatoare de la CNN, acuzată în direct de IPOCRIZIE de o victimă a unui atac chimic în Siria: "Noi nu vrem să venim în SUA"