Antena Meniu Search
x

Sunt râvnite de orice bărbat! Care sunt cele mai bune soții în funcție de zodie

Mulți sunt atrași de femeile puternice care, pe lângă casă și familie, dețin și un serviciu pe măsură

Mulți sunt atrași de femeile puternice care, pe lângă casă și familie, dețin și un serviciu pe măsură

  • Gemeni

Cu siguranţă vei fi una dintre cele mai bune soţii datorită firii sociabile şi deschise. Vrei să-i oferi partenerului stabilitatea necesară pentru a avea o căsnicie fericită şi trainică şi din acest motiv îţi place să-l surprinzi cu diverse lucruri mici, romantice.

  • Rac
Pe acelaşi subiect

În mod sigur, primeşti titlul de cea mai bună mamă şi soţie. Vei avea o căsnicie pe termen lung sau pentru toată viaţa, deoarece această uniune este sfântă pentru tine. Nu există jumătăţi de măsură, iar când porneşti pe acest drum te implici 100%.

  • Săgetător

Fugi de activităţile repetitive şi astfel păstrezi flacăra aprinsă în relaţia sentimentală. Oferi şi aştepţi libertate în relaţie, eşti deschisă spre noutate şi din această cauză copiii vor întârzia să apară, deoarece viaţa actuală îţi place mult prea mult.

  • Vărsător

Eşti o persoană mătură şi devotată. Odată ce sentimentele se aşază la locul lor, îţi vei face partenerul mulţumit şi fericit pentru o avea o căsnicie mai mult decât perfectă.

  • Peşti

Aştepţi ca totul să decurgă de la sine sau că partenerul să facă tot ce este necesar pentru a-ţi oferi o stabilitate psihică şi emoţională. Din partea ta va avea parte de toată dragostea şi sprijinul din lume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Sunt râvnite de orice bărbat! Care sunt cele mai bune soții în funcție de zodie