Antena Meniu Search
x

Vizite suspendate la Spitalul de Urgenţă Constanţa, din cauza epidemiei de gripă

Reprezentanţii Spitalului de Urgenţă Constanţa au anunţat, joi, că au luat decizia de a suspenda programul de vizite, din cauza epidemiei de gripă.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 06.02.2020, 16:14

Măsura luată joi este pe termen nelimitat
Pacienţii din spitalul din Constanţa nu mai pot primi vizite - Facebook Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa

Reprezentanţii Spitalului de Urgenţă Constanţa au anunţat, joi, că au luat decizia de a suspenda programul de vizite, din cauza epidemiei de gripă.

Epidemia de gripă a fost declarată joi la nivel naţional, după ce 18 persoane au murit, iar numărul îmbolnăvirilor a crescut alarmant.

În cazul spitalului din Constanţa situaţia este una extrem de complicată, în condiţiile în care, doar în ultima săptămână, s-au înregistrat 38 de cazuri de gripă, 170 de cazuri de infecţii respiratorii acute şi 176 de cazuri de epidemie.

Reprezentanţii Spitalului au transmis următorul mesaj: "Având în vedere că numărul cazurilor de gripă este în continuă creştere, vă informăm că, începând din 6 februarie, se suspendă vizita aparţinătorilor în toate secţiile Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Măsura a fost luată pentru protejarea pacienţilor şi a personalului angajat".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Vizite suspendate la Spitalul de Urgenţă Constanţa, din cauza epidemiei de gripă