Antena Meniu Search
x

Vouchere de vacanţă 2018. Începe distribuirea lor, fiecare bugetar va primi un voucher de 1.450 de lei

1 mai 2018. Începe distribuirea voucherelor de vacanţă.Ele reprezintă un ajutor important, acestea putând fi folosite doar pe teritoriul României.

Începe distribuirea voucherelor de vacanţă, în valoare de 1.450 de lei pentru fiecare persoană
Începe distribuirea voucherelor de vacanţă, în valoare de 1.450 de lei pentru fiecare persoană - pixabay.com

1 mai 2018. Începe distribuirea voucherelor de vacanţă. Voucherele reprezintă un ajutor important, acestea putând fi folosite doar pe teritoriul României.

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a participat la o întâlnire de lucru organizată de Consiliul Judeţean Constanţa în parteneriat cu Ministerul Turismului.

La finalul întâlnirii, ministrul a spus, într-o conferinţă de presă, că se poate începe distribuirea voucherelor de vacanţă, angajaţii ministerului urmând să le primească săptămâna viitoare.

“Voucherele de vacanţă au intrat în linie dreaptă. Săptămâna viitoare, Ministerul Turismului o să le acorde tuturor angajaţilor. Este un ajutor extrem de important atât pentru oameni, dar şi pentru turismul din România. Aceste vouchere de vacanţă, în valoare de 1.450 de lei pentru fiecare persoană, se pot cheltui doar pe teritoriul României”, a menţionat ministrul Turismului.

Potrivit legii, salariaţii din instituţiile şi autorităţile publice vor beneficia, până la 30 noiembrie 2018, de indemnizaţie de vacanţă, sub formă de vouchere, în cuantum de 1.450 de lei. Acordarea voucherelor se face în limita sumelor prevăzute distinct cu această destinaţie, în bugetele proprii aprobate fiecărui ordonator de credite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Vouchere de vacanţă 2018. Începe distribuirea lor, fiecare bugetar va primi un voucher de 1.450 de lei