Antena Meniu Search
x

Vrancea: Şapte autoturisme în care se află aproximativ 20 de persoane, blocate în zăpadă pe DN 23

Cele şapte autoturisme în care se aflau aproximativ 20 de persoane şi care au rămas înzăpezite, duminică seară, pe DN 23, în localitatea Măicăneşti

Cele şapte autoturisme în care se aflau aproximativ 20 de persoane şi care au rămas înzăpezite, duminică seară, pe DN 23, în localitatea Măicăneşti

Cele şapte autoturisme în care se aflau aproximativ 20 de persoane şi care au rămas înzăpezite, duminică seară, pe DN 23, în localitatea Măicăneşti, judeţul Vrancea, au fost deblocate după aproape o oră.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, Cristina Duţă, drumarii şi lucrători de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit timp de aproape o oră pentru scoaterea din zăpadă a celor şapte maşini.

În judeţul Vrancea, duminică seară, sunt închise DN 2 N Bogza - Dumbraveni şi DN 23 B Măicăneşti - Ciorăşti, precum şi patru drumuri judeţene: DJ 202 F Băleşti – Mihălceni, DJ 204 B Tătăranu - Măicăneşti, DJ 2052R DN2 - Coteşti şi DJ 204 P pe sectorul DN 2N - Gugeşti.

De asemenea, DN 2 (E85) este închis, începând cu ora 14.00, pentru tranzit către judeţul Buzău, fiind deschis doar pentru deplasări în Vrancea.

Totodată, la ora transmiterii acestei ştiri, doar locuitorii din satul Iugani, comuna Bogheşti, şi din satele comunei Tănăsoaia mai sunt nealimentaţi cu energie electrică.

În Vrancea, până la ora 16.00, 21 de autovehicule au rămas blocate în zăpadă, iar 45 de persoane au fost salvate, în total, în urma intervenţiei utilajelor de deszăpezire. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Vrancea: Şapte autoturisme în care se află aproximativ 20 de persoane, blocate în zăpadă pe DN 23