Antena Meniu Search
x

Vrei să te angajezi în vânzări? Învață de la marile companii ce să faci ca să devii un vânzător foarte bun

Te pregătești de terminarea facultății și te gândești să îți găsești un loc de muncă în vânzări? Vrei să te angajezi ca vânzător deoarece ești de părere că, într-un astfel de job, ți-ai putea pune în practică toate cunoștințele acumulate în perioada facultății?

- pixabay.com

Te pregătești de terminarea facultății și te gândești să îți găsești un loc de muncă în vânzări? Vrei să te angajezi ca vânzător deoarece ești de părere că, într-un astfel de job, ți-ai putea pune în practică toate cunoștințele acumulate în perioada facultății? Consideri, de asemenea, că un job de vânzător se potrivește perfect cu personalitatea ta?

Dacă așa stau lucrurile, caută să obții, cât mai repede, un loc de muncă în vânzări. Iar în cazul în care vrei să devii un vânzător foarte bun, într-un timp scurt, ai putea să înveți de la marile companii ce să faci.  

Generează emoții

Marile companii nu vând produse ori servicii, ci le oferă satisfacții clienților. Asemenea marilor companii, oamenii foarte buni de vânzări nu vând produse ori servicii. În schimb, cei care excelează în vânzări reușesc să stabilească niște conexiuni emoționale cu clienții lor. Practic, oamenii buni de vânzări relaționează cu clienții prin emoții și povești. Ca să reușească să stabilească astfel de conexiuni cu clienții lor, vânzătorii cu rezultate de top identifică sentimentele și emoțiile pe care vor să le trăiască respectivii clienți.

Experimentează

Companiile mari nu se tem să experimenteze și au departamente întregi în care testează mii de idei venite de la clienții și de la angajații lor. Prin urmare, la începutul parcursului tău profesional, ar fi bine să experimentezi cât mai multe locuri de muncă în vânzări, în diverse organizații, din domenii diferite. Un job perfect pentru cineva aflat la debutul într-o carieră de vânzări este cel de fotograf hotelier. Compania Photohotel, care activează în România, Grecia și Spania, caută să angajeze fotografi hotelieri. Candidatul ideal pentru jobul de fotograf hotelier are abilități de vânzări și este pasionat de fotografie. Totodată, nu are dificultăți să interacționeze cu potențiali clienți. Dacă vrei să afli informații suplimentare despre jobul de fotograf hotelier și mai multe păreri despre Photohotel, accesează website-ul companiei.

Ia-ți un angajament

Companiile cu adevărat importante își asumă anumite angajamente și, în plus, le și respectă. Vânzătorii buni fac le fel și nu sunt dispuși să le ofere reduceri clienților doar ca să încheie mai multe tranzacții. Vânzătorii buni sunt convinși că produsele sau serviciile pe care le comercializează merită banii ceruți, astfel că reușesc să-și convingă și clienții de acest lucru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » Vrei să te angajezi în vânzări? Învață de la marile companii ce să faci ca să devii un vânzător foarte bun