Antena Meniu Search
x

Vremea pe 1 Decembrie 2019, de Ziua Națională a României

Vremea va continua să se răcească pe 1 Decembrie, de Ziua Națională. Temperaturile se vor încadra între 1 și 9 grade Celsius, pe timpul zilei. În București, dimineața sunt posibile precipitații mixte, ANM preconizând o temperatură maximă de 6 grade Celsius.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 28.11.2019, 19:33

Prognoza meteo 1 decembrie 2019
Prognoza meteo pentru 1 Decembrie 2019 - Mediafax Foto / Alexandra Pandrea via Hepta

Prognoza meteo pentru 1 Decembrie. Vremea va continua să se răcească de Ziua Națională. Temperaturile se vor încadra între 1 și 9 grade Celsius, pe timpul zilei. În București, dimineața sunt posibile precipitații mixte, ANM preconizând o temperatură maximă de 6 grade Celsius.

Procesul de răcire a vremii va continua şi se va resimţi în toate regiunile, astfel că valorile de temperatură se vor situa în general în jurul celor climatologic specifice pentru începutul lunii decembrie, iar local, îndeosebi în nord şi centru, sub mediile caracteristice datei. Pe parcursul zilei cerul va fi variabil, cu înnorări în primele ore ale intervalului în sudul teritoriului și local în centru, iar în Muntenia pe spații mici se vor semnala precipitaţii slabe, mixte.

În timpul nopţii, cerul se va înnora în vest, centru şi nord şi pe arii restrânse vor fi precipitaţii slabe - mixte în Banat şi în Crişana şi predominant ninsori în Maramureş.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană, în special în a doua parte a intervalului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 9 grade, iar cele minime de luni dimineaţa între -7 şi 2 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Izolat se va semnala ceaţă.

Maximele vor atinge 5 grade în Timișoara, Iași și Ploiești, 4 grade la Alba Iulia, Arad, Oradea, Satu Mare, 3 grade la Brașov și Sibiu și 2 grade Celsius la Cluj-Napoca și Târgu Mureș.

Prognoza meteo pentru București, 1 Decembrie 2019

Vremea se va răci semnificativ pe 1 Decembrie, în București, astfel că valorile de temperatură se vor situa în jurul celor caracteristice pentru această perioadă a anului. Cerul va avea înnorări în special în prima parte a zilei, iar în orele dimineţii vor fi posibile precipitaţii slabe, mai ales sub formă de ploaie sau burniţă. Vântul va sufla slab până la moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă de luni dimineaţa va fi de -3...-1 grad, posibil mai scăzutã în zona preorăşenească. Noaptea va creşte probabilitatea de apariţie a ceţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Vremea » Vremea pe 1 Decembrie 2019, de Ziua Națională a României