Antena Meniu Search
x

Vremea pe 18 octombrie. Meteorologii anunţă o zi caldă de vineri

Vremea pe 18 octombrie 2019 este mai caldă faţă de normalul acestei perioade cu temperaturi în cursul zilei care se vor încadra la nivelul ţării între 17 şi 26 de grade Celsius. Pentru Bucureşti, prognoza meteo arată un maximum de 23 de grade.

de Redactia Observator

la 17.10.2019, 16:53

Soarele se vede printr-un copac într-o zi de toamnă
Vremea pe 19 octombrie 2019 va fi caldă în cea mai mare parte a ţării - Profimedia

Principalele date meteo pentru 18 octombrie:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Prognoza meteo pentru vineri în România

Se anunţă o zi de vineri cu o vreme mai caldă faţă de normalul perioadei, mai ales în regiunile intracarpatice. În zonele de câmpie din est şi sud-est se va semnala ceaţă în cursul nopţii şi dimineaţa şi va fi inclusiv burniţă. În restul ţării va fi cer senin, iar ceaţa va fi prezentă în mod cu totul izolat. Vântul nu va pune probleme, va sufla slab şi moderat.

În cursul zilei, la nivelul României, temperaturile vor fi între 17 - 26 de grade Celsius. Noaptea, minimele sunt estimate între 4 - 14 grade, mai coborîte în depresiunile din estul Transilvaniei, unde ar putea fi şi zero grade şi ar putea fi condiţii de brumă.

Presiunea atmosferică va fi în valori normale, doar în regiunile intracarpatice va scădea uşor.

Vremea în Bucureşti

Vineri, prognoza meteo pentru Capitală indică, de asemenea, temperaturi ridicate în timpul zilei, de aproximativ 22 - 23 de grade. Noaptea va fi cer senin, iar minimele sunt cuprinse între 8 - 10 grade Celsius. 

În Capitală, presiunea termică va fi staţionare, cu valori puţin mai mici decât cele normale perioadei.

Aprofundează subiectul: Vremea între 2 - 28 octombrie

Notă editorială: Acest articol este construit pe baza informaţiilor furnizate redacţiei Observator de către Administraţia Naţională de Meteorologie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Vremea pe 18 octombrie. Meteorologii anunţă o zi caldă de vineri