Antena Meniu Search
x

Vremea 19 octombrie - 16 noiembrie. Temperaturi peste valorile normale și ploi puține

Agenția Națională de Meteorologie a anunțat cum va fi vremea în intervalul 19 octombrie - 16 noiembrie. Meteorologii estimează că temperaturile vor fi peste valorile normale ale perioadei și va ploua puțin.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 16.10.2020, 09:17

peisaj de toamnă
Prognoza meteo până pe 16 noiembrie 2020 - Profimedia Images
  • Puține ploi pe finalul lunii octombrie, prognozează ANM
  • Temperaturi mai mari decât cele normale până la începutul lui noiembrie
  • Cele mai importante știri ale zilei, la Observatorul orei 19

Vremea 19 - 26 octombrie

Valorile termice se vor situa ușor peste cele specifice acestei perioade, în regiunile estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele extracarpatice și la munte.

Prognoza meteo 26 octombrie - 2 noiembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Vremea 2 - 9 noiembrie

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Temperaturile medii ale aerului se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo 9 - 16 noiembrie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor deficitare în regiunile extracarpatice.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Vremea » Vremea 19 octombrie - 16 noiembrie. Temperaturi peste valorile normale și ploi puține