Antena Meniu Search
x

ANM anunță ploi torențiale și grindină în Maramureș, Transilvania, Crișana, Banat și Moldova până la noapte

Meteorologii au emis o atenționare de Cod galben de ploi torențiale, valabilă miercuri, între orele 10.00 și 23.00, la munte, în Maramureș, Transilvania, Crișana, Banat și local în Moldova. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 22.07.2020, 11:56

ANM anunță ploi torențiale și grindină în Maramureș, Transilvania, Crișana, Banat și Moldova până la noapte
ANM anunță ploi torențiale și grindină în Maramureș, Transilvania, Crișana, Banat și Moldova până la noapte - Profimedia Images/ imagine ilustrativă
  • În intervalul menționat, la munte, în Maramureș, Transilvania, Crișana, Banat și local în Moldova vor fi averse torențiale, descărcări electrice și grindină.
  • De altfel, până la sfârșitul acestei săptămâni vor fi perioade cu instabilitate atmosferică.

În intervalul menționat, la munte, în Maramureș, Transilvania, Crișana, Banat și local în Moldova vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină.

Îndeosebi în intervale scurte de timp cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și izolat 30...50 l/mp.

De altfel, până la sfârșitul acestei săptămâni vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată îndeosebi în jumătatea de vest a țării, la deal și la munte.

De miercuri seară și până vineri, la prânz, în centrul teritoriului, apoi și în sud-vest, la deal și la munte vor fi perioade cu instabilitate atmosferică. Aceasta se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină.

Cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și izolat 30...35 l/mp, conform ANM.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Vremea » ANM anunță ploi torențiale și grindină în Maramureș, Transilvania, Crișana, Banat și Moldova până la noapte