Antena Meniu Search
x

Vremea 23 noiembrie - 21 decembrie 2020. După 7 decembrie, urmează două săptămâni de temperaturi peste normalul perioadei

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 23 noiembrie - 21 decembrie 2020. Potrivit specialiștilor, urmează o răcire semnificativă a vremii, apoi, din 7 decembrie, temperaturile încep să crească.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.11.2020, 09:42

Vremea 23 noiembrie - 21 decembrie 2020. După 7 decembrie, urmează două săptămâni de temperaturi peste normalul perioadei
  • ANM a prezentat prognoza de vreme pentru următoarele patru săptămâni.
  • După 7 decembrie, urmează două săptămâni de temperaturi peste normalul perioadei

Meteorologii anunţă pentru următoarele două săptămâni temperaturi sub normalul perioadei, cu precipitaţii insuficiente. După răcirea semnificativă a vremii, vor urma două săptămâni de temperaturi peste normalul perioadei.

Elena Mateescu, director ANM: ''Va ninge în continuare în toate zonele montane şi se va depune strat de zăpadă mai consistent''

''Va mai ninge în continuare în toate zonele de munte, pentru că vor predomina ninsorile şi se va putea depune strat de zăpadă, posibil mai consistent, în special în zona Carpaţilor Meridionali. De altfel, de mâine de la ora 12, şi până sâmbătă la ora 17, va fi în vigoare o informare meteorologică, interval în care vorbim de precipitaţii, în cea mai mare parte a ţării, începând cu regiunile nord-vestice, cantităţi de apă ce pot depăşi pe arii restrânse 15-20 l/mp, precipitații sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Se vor semnala şi în Transilvania şi local în zonele de deal din Moldova, Muntenia şi Oltenia.

Vântul va fi prezent în majoritatea regiunilor, cu viteze între 40-50 km/h, iar la munte, în special în zona înaltă, rafalele vor putea depăși 60-70 km/h viscolind ninsoarea", a declarat Elena Mateescu la Antena3.

Prognoza meteo 23 – 30 noiembrie 2020

Cu excepția regiunilor nord-estice, unde temperatura medie a aerului va fi apropiată de cea normală pentru această perioadă, valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval, cu o abatere termică negativă ușor mai accentuată în extremitatea de vest a țării. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vremea 30 noiembrie – 7 decembrie 2020

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi ușor deficitare, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo 7 – 14 decembrie 2020

Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.Regimul pluviometric estimat pentru acest interval se va situa în general în jurul celui normal pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

Vremea 14 – 21 decembrie 2020

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice acestei perioade, în toate regiunile, potrivit ANM. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Vremea » Vremea 23 noiembrie - 21 decembrie 2020. După 7 decembrie, urmează două săptămâni de temperaturi peste normalul perioadei