Antena Meniu Search
x

Vremea 26 august - 8 septembrie 2019. Temperaturile scad în primele zile de toamnă

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat prognoza pe două săptămâni, intervalul 26 august - 8 septembrie 2019. Potrivit specialiştilor, de duminică, 1 septembrie, vremea se răceşte în toată ţara. 

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat prognoza pe două săptămâni, intervalul 26 august - 8 septembrie 2019
Vremea 26 august - 8 septembrie 2019. Temperaturile scad în primele zile de toamnă - Facebook

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat prognoza pe două săptămâni, intervalul 26 august - 8 septembrie 2019. Potrivit specialiştilor, de duminică, 1 septembrie, vremea se răceşte în toată ţara. 

Dacă în prima săptămână a intervalului ne vom "topi" la 34 de grade Celsius, începând de la 1 septembrie, valorile din termometre nu vor mai depăşi 29 de grade Celsius.

Potrivit specialiştilor, în cea de-a doua săptămână de prognoză, minimele termice vor scădea ușor și treptat, urmând ca media lor să oscileze ușor în jurul a 14 grade.

Probabilitatea de apariție a ploilor în general slabe, posibil însoțite de descărcări electrice va fi mai ridicată în intervalul 5-7 septembrie.

Vremea 26 august - 8 septembrie 2019 în Banat

În primele zile, vremea va fi călduroasă, local caniculară, media temperaturilor maxime urmând a se situa în jurul a 34 de grade până pe 29 august. Apoi ea va scădea ușor și treptat, până spre 30 de grade, pe 3 septembrie. Spre sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză mediile diurne vor caracteriza o veme caldă și vor oscila ușor, între 28 și 30 de grade. În prima săptămână, media minimelor termice va fi de 17...18 grade. Ulterior, minimele termice vor scădea ușor și treptat, urmând ca media lor să se situeze în jurul a 14 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor în general slabe, posibil însoțite de descărcări electrice va fi ridicată în intervalele 26-27 august, 31 august-1 septembrie și 4-7 septembrie.

Vremea 26 august - 8 septembrie 2019 în Crișana

În primele zile, vremea va fi călduroasă, local caniculară, media temperaturilor maxime urmând a se situa în jurul a 34 de grade până pe 29 august. Apoi ea va scădea ușor și treptat, până spre 30 de grade, pe 3 septembrie. Spre sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză mediile diurne vor caracteriza o vreme caldă și vor oscila ușor, între 27 și 29 de grade. În prima săptămână, media minimelor termice va fi de 17...18 grade. Ulterior, minimele termice vor scădea, urmând ca media lor să se situeze în jurul a 14 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor în general slabe, posibil însoțite de descărcări electrice va fi ridicată în intervalele 26-27 august, 31 august-1 septembrie și 4-7 septembrie.

Vremea 26 august - 8 septembrie 2019 în Transilvania 

În prima săptămână, vremea va fi călduroasă, cea mai ridicată medie a temperaturilor maxime fiind de 31 de grade, în perioada 26-29 august. Apoi aceasta va scădea ușor și treptat, până pe 3 septembrie, spre 29 de grade. Spre sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză mediile termice diurne vor oscila ușor în jurul valorii de 28 de grade. În prima săptămână, media minimelor termice va fi de 14...15 grade. Ulterior, minimele termice vor scădea ușor și treptat, urmând ca media lor să se situeze în jurul a 11 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor în general slabe, posibil însoțite de descărcări electrice va fi mai ridicată în intervalul 26-27 august și după data de 3 septembrie.

Vremea 26 august - 8 septembrie 2019 în Maramureş

În prima săptămână, vremea va fi călduroasă, cea mai ridicată medie a temperaturii maxime fiind de 32 de grade, în perioada 26-29 august. Apoi aceasta va scădea ușor și treptat, până pe 3 septembrie, când va atinge 30 de grade. Spre sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză mediile termice diurne vor oscila ușor în jurul valorii de 28 de grade. În prima săptămână, media minimelor termice se va situa în jurul a 16 grade. Ulterior, minimele termice vor scădea ușor și treptat, urmând ca media lor să fie de 12...13 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor în general slabe, posibil însoțite de descărcări electrice, va fi mai ridicată în intervalul 26-27 august și după data de 3 septembrie.

Vremea 26 august - 8 septembrie 2019 în Moldova

Vremea va fi călduroasă în special în prima săptămână, cea mai ridicată medie a temperaturilor maxime fiind de 32 de grade, în zilele de 26 și 27 august. Apoi aceasta va scădea ușor și treptat, până pe 3 septembrie, spre 29 de grade. În a doua jumătate a celei de-a doua săptămâni, mediile termice diurne vor oscila ușor în jurul valorii de 28 de grade. În prima săptămână, media minimelor termice se va situa în jurul a 17 grade. Ulterior, minimele termice vor scădea ușor și treptat, urmând ca media lor să oscileze ușor în jurul a 14 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor în general slabe, posibil însoțite de descărcări electrice, va fi mai ridicată în intervalul 4-7 septembrie

Vremea 26 august - 8 septembrie 2019 în Dobrogea

Vremea va fi călduroasă în special în primele zile, cea mai ridicată medie a temperaturilor maxime fiind de 31 de grade pe 26 și 27 august. Apoi aceasta va scădea treptat, până pe 31 august, spre 26 de grade. Pe parcursul celei de-a doua săptămâni, mediile maximelor termice diurne vor oscila ușor în jurul valorii de 27 de grade. În prima săptămână, media minimelor termice se va situa între 18 și 21 de grade. Ulterior, minimele termice vor avea mici variații în jurul mediei de 17 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor în general slabe va fi mai ridicată doar în intervalul 5-7 septembrie.

Vremea 26 august - 8 septembrie 2019 în Muntenia

În special în prima săptămână, vremea va fi călduroasă, local caniculară în perioada 26-29 august când media temperaturilor maxime se va situa în jurul a 34 de grade. Apoi aceasta va scădea ușor și treptat, până pe 1 septembrie, spre 30 de grade. În cursul celei dea doua săptămâni, mediile maximelor termice diurne vor oscila ușor în jurul a 29 de grade. În prima săptămână, media minimelor termice se va situa în jurul a 17 grade. Ulterior, minimele termice vor scădea ușor și treptat, urmând ca media lor să oscileze ușor în jurul a 14 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor în general slabe, posibil însoțite de descărcări electrice va fi mai ridicată în intervalul 5-7 septembrie.

Vremea 26 august - 8 septembrie 2019 în Oltenia

În special în prima săptămână, vremea va fi călduroasă, local caniculară în perioada 26-29 august când media temperaturilor maxime va fi de 33...34 de grade. Apoi aceasta va scădea ușor și treptat, până pe 1 septembrie, spre 31 de grade. În cursul celei de-a doua săptămâni, mediile maximelor termice diurne vor oscila ușor în jurul a 30 de grade. În prima săptămână, media minimelor termice se va situa în jurul a 17 grade. Ulterior, minimele termice vor scădea ușor și treptat, urmând ca media lor să oscileze ușor în jurul a 14 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor în general slabe, posibil însoțite de descărcări electrice va fi mai ridicată în intervalul 5-7 septembrie.

Vremea 26 august - 8 septembrie 2019 la munte

Media maximelor termice se va menține ușor peste 20 de grade până în data de 29 august. Apoi această medie va scădea ușor, spre 19 de grade pe 1 septembrie. Ulterior, variațiile de la o zi la alta vor fi nesemnificative, în jurul valorii medii de 18 grade. Temperaturile minime vor avea o evoluție similară, astfel că media lor se va menține în jurul a 12 grade până pe 31 august. Ulterior ea urmează să scadă ușor și treptat spre o medie de 9 grade la sfârșitul intervalului celor două săptămâni de prognoză. Probabilitatea de apariție a ploilor, mai ales averse însoțite de descărcări electrice va fi ridicată în intervalele 26-28 august, 30 august-1 septembrie și 4-8 septembrie, potrivit ANM.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Vremea » Vremea 26 august - 8 septembrie 2019. Temperaturile scad în primele zile de toamnă