Antena Meniu Search
x

Vremea pe 27 octombrie. Prognoza meteo anunță o zi senină

Vremea pe 27 octombrie e senină și caldă. Prognoza meteo anunță maxime de 26 de grade Celsius în cursul după-amiezii, iar noaptea se vor înregistra și minus 5 grade, în estul Transilvaniei.

de Redactia Observator

la 26.10.2019, 15:35

Harta cu vremea pe 27 octombrie, conform prognozei meteo de la ANM
Vremea pe 27 octombrie 2019 va fi caldă în majoritatea regiunilor țării - Observator

Principalele date meteo ale zilei:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vremea pe 27 octombrie în țară

Duminică va fi o zi caldă și senină în timpul zilei, în majoritatea regiunilor României. Ceața va influența vremea în unele zone, în cursul nopții și dimineața, în special în câmpiile din est și sud, pe arii extinse. Minimele în cursul nopții vor porni de la minus 5 grade în estul Transilvaniei, până la 13 grade în Delta Dunării.

Ziua, maximele vor fi cuprinse între 16 – 26 de grade. După-amiaza va fi călduroasă în mare parte a țării, iar vântul va sufla slab și moderat, având unele intensificări la munte. Presiunea atmosferică este în scădere.

Prognoza meteo pentru București

O zi frumoasă se anunță și în București pe 22 octombrie. Potrivit ANM, maxima zilei va urca la 22 de grade Celsius după-amiaza, când va fi cald și cer senin. Vântul va sufla slab, până la moderat.

În cursul nopții și dimineața va fi însă semnalată ceața, iar temperaturile minime se vor situa între 5 – 8 grade. Ca și în restul țării, presiunea atmosferică e în scădere.

NOTĂ EDITORIALĂ: Acest articol este construit pe baza informațiilor primite de redacția Observator de la Administrația Națională de Meteorologie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Vremea » Vremea pe 27 octombrie. Prognoza meteo anunță o zi senină