Antena Meniu Search
x

Vremea 6 august - 3 septembrie 2018. ANM anunţă căldură mare în primele zile de toamnă. Prognoza pentru următoarele patru săptămâni

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat prognoza pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 6 august - 3 septembrie 2018.

ANM anunţă căldură mare în primele zile de toamnă
Vremea 6 august - 3 septembrie 2018. ANM anunţă căldură mare în primele zile de toamnă. Prognoza pentru următoarele patru săptămâni - Pixabay

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat prognoza pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 6 august - 3 septembrie 2018.

Meteorologii au anunţat temperaturi mai ridicate faţă de normalul perioadei, în nord-vest și centrul ţării, în ultima săptămână de prognoză.

Prognoza meteo 6 – 13 august 2018

Temperatura aerului se va situa peste norma climatologic ă a s ăptămânii în vestul, nordul și centrul țării, dar mai ales în nord-vest. În restul teritoriului se va situa în jurul valorilor normale, posibil ușor mai coborâte decât acestea local în sud.

Pe acelaşi subiect

Cantitățilele de precipitațiile se vor situa sub norma climatologică în cea mai mare parte a țării. Un ușor excedent este posibil doar local în nord-vest și în zonele montane.

Vremea 4 - 5 august pe litoral

Prognoza meteo 13 – 20 august 2018

Temperatura aerului va fi apropiată de normele climatologice în toată țara, cu valori ușor mai ridicate local în jum ătatea de nord a teritoriului și, posibil, ușor mai scăzute în sudul extrem.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de normele climatologice ale săptămânii în majoritatea regiunilor.

Pe areale restrânse în regiunile vestice se poate înregistra un ușor excedent.

Prognoza meteo 20 – 27 august 2018

Media temperaturii aerului se va situa ușor peste normalul săptămânii local în jumătatea de nord a țării și va fi apropiată de media multianuală a perioadei în restul teritoriului. Excepție pot face regiunile sudice unde local valorile termice se pot situa ușor sub cele normale.

Potrivit ANM, cantitățile de precipitații pot fi local excedentare în regiunile vestice și sud-vestice și apropiate de normele climatologice ale perioadei în restul teritoriului.

Prognoza meteo 27 august – 3 septembrie 2018

Temperatura aerului se va situa în jurul valorilor climatologice normale pentru această perioadă în majoritatea regiunilor, posibil mai ridicate în nord-vest ș i centru, dar și ușor mai sc ăzute în regiunile sudice.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare local în jumătatea de vest a țării și apropiate de normele climatologice ale perioadei în restul teritoriului

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Vremea 6 august - 3 septembrie 2018. ANM anunţă căldură mare în primele zile de toamnă. Prognoza pentru următoarele patru săptămâni