Antena Meniu Search
x

Vremea în Bucureşti pe 24 aprilie. Ploi şi descărcări electrice în Capitală

Vremea în Bucureşti pe 24 aprilie va fi caldă, dar vin ploile. Prognoza meteo a meteorologilor de la ANM anunţă ploi şi descărcări electrice şi pentru ziua de joi, când, de asemenea, va fi foarte cald.

Vremea ploioasă, cu descărcări electrice
Vremea în Bucureşti pe 24 aprilie este caldă, dar sunt condiţii de ploi torenţială - pixabay.com

Vremea în Bucureşti pe 24 aprilie va fi caldă, dar vin ploile. Prognoza meteo a meteorologilor de la ANM anunţă ploi şi descărcări electrice şi pentru ziua de joi, când, de asemenea, va fi foarte cald.

În Capitală, în noaptea de luni spre marţi, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi trecător, condiţii pentru averse şi descărcări electrice, mai ales în primele ore ale intervalului. Vântul va sufla slab şi moderat. Prognoza meteo transmite că temperatura minimă va fi de 11...13 grade.

Vremea în Bucureşti pe 24 aprilie

Marţi, conform ANM, vremea va fi în continuare deosebit de caldă, astfel că temperatura maximă va fi în jurul valorii de 29 de grade, iar minima de 12...14 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, mai ales după-amiaza, când se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Presiunea atmosferica nu va avea variaţii semnificative.

Pe acelaşi subiect

Prognoza meteo pe 25 aprilie în Bucureşti

Vremea va fi frumoasă şi deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 27...28 de grade, iar cea minimă de 12...14 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variaţii semnificative.

Prognoza meteo pe 26 aprilie în Capitală

Vremea va fi, în continuare, deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse şi descărcări electrice, cu o probabilitate mai mare de semnalare după-amiază şi seara. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 28...29 de grade, iar cea minimă de 12...14 grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Vremea » Vremea în Bucureşti pe 24 aprilie. Ploi şi descărcări electrice în Capitală