Antena Meniu Search
x

Vreme deosebit de rece în București, în următoarele zile. Temperaturile ating 2 grade Celsius

Agenția Națională de Meteorologie (ANM) a emis o prognoză meteo specială pentru București. Vremea va fi deosebit de rece în intervalul 30 octombrie - 1 noiembrie 2019.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 30.10.2019, 16:29

Vreme rece în București
Prognoza meteo specială pentru București - Profimedia Images

Agenția Națională de Meteorologie (ANM) a emis o prognoză meteo specială pentru București. Vremea va fi deosebit de rece în intervalul 30 octombrie - 1 noiembrie 2019.

Până în dimineața zilei de 31 octombrie, vremea va fi semnificativ mai rece decât în zilele precedente, temperatura maximă urmând a fi de 9...10 grade. Cerul va fi noros, temporar va plouă, iar vântul va suflă moderat, cu intensificări temporare (cu viteze la rafală de 30...40 km/h), amplificând senzația de rece.

Temperatura minimă se va situa în jurul a 5 grade.

De pe 31 octombrie și până pe 1 noiembrie, vremea va fi închisă și deosebit de rece, astfel că pe tot parcursul zilei temperatura aerului se va menține la valori de 5...6 grade. Temporar va plouă, iar vântul va suflă moderat, cu intensificări (cu viteze la rafală de 35...45 km/h), amplificând senzația de rece.

Temperatura minimă de vineri dimineața va fi de 2...4 grade, anunță ANM.

Vremea se răcește în toată țara

Vremea se răcește din această săptămână și continuă să fie frig până în 18 noiembrie. Apoi, temperaturile vor fi din nou ușor mai ridicate față de valorile normale ale perioadei.

Temperaturile vor fi mai ridicate în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Vremea » Vreme deosebit de rece în București, în următoarele zile. Temperaturile ating 2 grade Celsius