Antena Meniu Search
x

Vremea 4 - 5 august pe litoral. La mare se anunţă un weekend splendid

Vremea pe 4 şi 5 august pe litoral este frumoasă şi foarte potrivită pentru plajă. Practic, prognoza meteo anunţă cel mai frumos weekend de până acum la mare.

Turişti pe plajă şi în mare pe o vreme însorită, în staţiunea Neptun
Meteorologii anunţă că vremea va fi splendidă pe litoral în weekendul 4 - 5 august - Observator

Vremea pe 4 şi 5 august pe litoral este frumoasă şi foarte potrivită pentru plajă. Practic, prognoza meteo anunţă cel mai frumos weekend de până acum la mare.

Turiştii care se îndreaptă spre litoral în acest weekend vor avea parte de o vreme splendidă. Va fi cald, dar nu va fi caniculă, iar soarele este excelent pentru plajă. Apa mării va avea o temperatură excelentă pentru baie.

Vremea pe litoral în 4 august

Sâmbătă, vremea la mare va fi în general frumoasă, cu cerul variabil, mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări trecătoare ziua. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 şi 30 de grade, iar cele minime între 20 şi 24 de grade. Temperatura apei mării va avea valori de 25...27 de grade.

Pe acelaşi subiect

Temperaturile în staţiuni pe 4 august: Costineşti 30 de grade, Mamaia 30 de grade, Mangalia 30 de grade, Neptun 30 de grade, Vama Veche 30 de grade.

Prognoza meteo la mare pe 5 august

Duminică, vremea va fi în general frumoasă, cu cerul variabil, mai mult senin noaptea, transmite ANM. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări trecătoare ziua. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 şi 30 de grade, iar cele minime între 20 şi 24 de grade. Temperatura apei mării va avea valori de 25...27 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Vremea 4 - 5 august pe litoral. La mare se anunţă un weekend splendid