Antena Meniu Search
x

Scandal după ce artistul What's Up și-a agresat fosta iubită

Scandal după ce fosta iubită a artistului Marius Ivancea, cunoscut sub numele de What's Up, a sunat la 112 spunând că este agresată. 

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 10.12.2019, 06:36

What's Up și-a agresat fosta iubită
Scandal după ce fosta iubită a lui What's Up a sunat la 112 - What's Up (Facebook) / Observator

Scandal după ce fosta iubită a artistului Marius Ivancea, cunoscut sub numele de What's Up, a sunat la 112 spunând că este agresată. 

Potrivit unui comunicat dat de Poliție, What's Up a devenit recalcitrant cu agenții, moment în care aceștia l-au imobilizat și dus la secția Secția 17 Poliție.

Scandalul a continuat în sediul secției, unde Marius Ivancea i-a înjurat pe polițiști și a manifestat un comportament violent.

"La data de 09 decembrie a.c., în jurul orelor 18:30, secția 17 Poliție a fost sesizată prin serviciul de urgență 112 de către o femeie, cu privire la faptul că fostul prieten o agresează. Ajunși la adresa apelantei din sectorul 5, polițiștii au observat un bărbat agitat care la vederea echipajelor de poliție a devenit recalcitrant. Persoana în cauză a fost imobilizată și condusă la Secția 17 Poliție. La sediul secției persoana a adus injurii polițiștilor și a manifestat un comportament agresiv. La acest moment, se efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. Activitatea se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5", se arată în comunicatul Poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Scandal după ce artistul What's Up și-a agresat fosta iubită