Antena Meniu Search
x

Ca şoarecele şi pisica! Nativii acestor zodii nu vor face vreodată casă bună, oricât ar încerca! Astrele se opun cu totul fericirii lor

Există teorii potrivit cărora unele legături sunt sortite din start eşecului, pe care le vom detalia în rândurile următoare.

Compatibilitatea între zodii este, pentru cele mai multe femei, unul din primele lucruri pe care le verifică. Atunci când sunt interesate de un bărbat, sau când încep o nouă relaţie. Deşi astrologii susţin că nu există nativi ai zodiacului care să nu aibă măcar ceva în comun unul cu celălalt, iată că există teorii potrivit cărora unele legături sunt sortite din start eşecului, pe care le vom detalia în rândurile următoare. 

Cei mai mulţi astrologi sunt de părere că, de exemplu, nativul Berbec, fiind energic şi extrovertit, nu ar fi deloc compatibil cu Racul şi Capricornul, consideraţi conservatori şi introvertitţi.

De asemenea, Taurul ar fi incompatibil cu Vărsătorul şi Leul, dar şi cu Scorpionul. Specialiştii mai spun că Leul nu ar face deloc casă bună cu Taurul şi Scorpionul, toate cele trei zodii fiind caracterizate de încăpăţânare.

Fecioarele nu sunt sfătuite să formeze cupluri cu nativi din Gemeni şi Săgetător. O altă teorie susţine că Scorpionii nu sunt compatibili cu Vărsătorii, în timp ce Săgetătorii nu prea reuşesc să se înţeleagă cu Fecioarele şi Peştii.

Alţi specialişti consideră că nici nativii din Berbec şi Scorpion nu pot găsi prea uşor un echilibru în cuplu, pentru că sunt foarte diferiţi. La fel, Racii şi Gemenii sunt consideraţi ca apa şi uleiul, nereuşind să se completeze într-o relaţie. Nici combinaţia Leu-Fecioară nu e creditată cu prea multe şanse pentru o legătură de lungă durată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Ca şoarecele şi pisica! Nativii acestor zodii nu vor face vreodată casă bună, oricât ar încerca! Astrele se opun cu totul fericirii lor