Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care stau prost cu nervii. Nativii care se supără din orice!

Să îţi păstrezi calmul în anumite momente poate fi un talent sau o capacitate pe care nu avem toţi. Unii reuşesc să îşi menţină temperamentul sub control, să fie înţelegători şi să aştepte momentul perfect pentru a putea purta o discuţie benefică.

de Redactia Observator

la 15.09.2019, 13:53

Zodii care stau prost cu nervii
Top 3 zodii care stau prost cu nervii - Profimedia

Să îţi păstrezi calmul în anumite momente poate fi un talent sau o capacitate pe care nu avem toţi. Unii reuşesc să îşi menţină temperamentul sub control, să fie înţelegători şi să aştepte momentul perfect pentru a putea purta o discuţie benefică.

Alţii în schimb izbucnesc asemeni unui ibric lăsat prea mult pe aragaz la foc mic. 

Gemeni

Dat fiind faptul că nativii Gemeni sunt, aşa cum şi zodia indică, uşor duali, poate cu un iz de bipolaritate, nu ai cum să ştii când vor izbucni, ori când se vor supăra şi care ar putea fi motivul. Obişnuiesc să îi ia prin surprindere chiar şi pe cei foarte apropiaţi, acele persoane care le sunt alături în fiecare moment şi care s-ar presupune că îi înţeleg perfect. Nu suportă imperfecţiunea, iar dacă simt că vor greşi, îşi vor vărsa toată supărarea şi frustrarea chiar de dinainte să afle răspunsul final. 

Berbec

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal trebuie să aibă dreptate, oricând oricum. Dacă lucrurile nu merg de fiecare dată conform planului, atunci se enervează şi aruncă vina în stânga şi în dreapta. Sunt persoane bune, sufletiste care ar face orice pentru cei dragi, însă au tendinţa de a acapara ttul în jur. În esenţă îşi doresc să îndeplinească rolul de lider, se simt nevoiţi să fie protectori, motiv pentru care cine nu le ascultă sfaturile vor avea doar de pierdut în relaţia cu aceştia. 

Scorpion

Nativii Scorpion se enervează imediat. Le sare ţandăra în fiecare secundă, mai ales dacă planurile lor nu sunt finalizate cu succes. Fac foarte multe glume cu cei din jur, unele devenind chiar răutăcioase la un momentdat, însă dacă cineva îndrăzneşte să îi ironizeze pornesc războiul, îşi ies imediat din fire. Sunt persoane tandre, romantice, dar tot ceea ce fac uneri este doar pentru a primi validare, pentrua  fi lăudaţi şi pentru a li se recunoaşte efortul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care stau prost cu nervii. Nativii care se supără din orice!