Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care se îndrăgostesc în această vară. Se anunţă şi o nuntă!

Anul 2019 vine cu multă bucurie pentru trei nativi. Fie aveţi o relaţie şi treceţi la pasul următor, fie sunteţi singuri, dar în calea fericirii, ce e sigur este faptul că în această vară veştile bune nu se vor opri. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 22.05.2019, 15:40

Zodiac prezentat de Observator
Zodii care se îndrăgostesc în vara lui 2019 - Unsplash

Anul 2019 vine cu multă bucurie pentru trei nativi. Fie aveţi o relaţie şi treceţi la pasul următor, fie sunteţi singuri, dar în calea fericirii, ce e sigur este faptul că în această vară veştile bune nu se vor opri. 

Gândiţi-vă bine la viitorul vostru şi alegeţi decizia corectă. Dacă destinul vă aduce alături de o persoană specială înseamnă că sunteţi meniţi să fiţi împreună. 

Scorpion 

Nativii Scorpion se vor îndrăgosti până peste cap în această vară. O persoană specială va apărea în viaţa voastră în cel mai important moment, atunci când aveaţi cea mai mare nevoie. Lucrurile pe care le aveţi în comun, temperamentul prietenos, blând şi calmitatea de care dă dovadă această persoană vă va sublinia ideea de "suflet-pereche". Aveţi curaj şi începeţi o frumoasă poveste de dragoste, nu veţi avea nimic de pierdut. 

Balanţă

Bat clopotele de nuntă pentru nativii Balanţă. Dacă aveţi deja această idee în gând, ce mai aşteptaţi? Persoana alături de care vă petreceţi de ceva timp viaţa vă cunoaşte mai bine ca oricine, vă este aproape şi vă ajută la greu? Iubiţi intens, există comunicare şi nu vă imaginaţi la bătrâneţe alături de altcineva? În acest caz destinul stă exact în faţa voastră şi vă priveşte tandru, pătrunzător. Mai bine daţi deja vestea cea mare!

Peşti 

Nativii Peşti s-ar putea să fie singuri de ceva timp ori să simtă în orice caz o tristeţe interioară. Dacă nimic nu vă aduce în acest moment fericire şi vă simţiţi constrâns într-o viaţă monotonă atunci faceţi o schimbare. Ieşiţi mai mult, zâmbiţi mai des şi lăsaţi-i pe cei din jur să vă cunoască. Acordaţi o şansă acelei persoane care tot dă semne de apropiere. Poate n-aţi observat, dar n-ar fi rău să fiţi mai atenţi şi să aveţi mai mult curaj. Dragostea pluteşte în aer!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care se îndrăgostesc în această vară. Se anunţă şi o nuntă!