Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care se dau de gol atunci când se îndrăgostesc

Trei zodii nu se pot abține atunci când se îndrăgostesc. Deși încearcă din răsputeri să pară calme și neinteresate, în sufletul lor e o adevărată furtună, iar gesturile le trădează adevăratele sentimente. Trebuie doar să le urmărești cu atenție. Îți vor da toate indiciile de care ai nevoie.

de Redactia Observator

la 18.04.2019, 17:28

Cum se comportă zodii îndrăgostite
Semne pe care le dau unele zodii atunci când se îndrăgostesc - Profimedia Images

Trei zodii nu se pot abține atunci când se îndrăgostesc. Deși încearcă din răsputeri să pară calme și neinteresate, în sufletul lor e o adevărată furtună, iar gesturile le trădează adevăratele sentimente. 

Trebuie doar să le urmărești cu atenție. Îți vor da, conștient sau nu, toate indiciile de care ai nevoie. 

Gemeni

Aparențele înșală. Gemenii nu vor recunoaște niciodată că s-au îndrăgostit lulea. Din contra. Loviți de Cupidon, vor părea cei mai neinteresați oameni din lume, în relația cu acea persoană. Ba chiar vor pretinde că sunt supărați, pentru a atrage puțină atenție. Însă, dacă îi privești bine, sunt agitați și abia pot să-și controleze emoțiile. Plus că se înroșesc la față, de fiecare dată când ajung în preajma noii lor "cuceriri", care, de cele mai multe ori, habar nu are de ce se întamplă cu adevărat. Pe lângă toate acestea, nativii din zodia Gemeni au o privire care țintuiește. E imposibil să o treci cu vederea, oamenii nu-și privesc în acest mod decât persoana iubită. O singură undă verde, însă, și se vor transforma total. 

Rac

Misterioși în mod normal, Racii se transformă în veritabili dubioși atunci când pun ochii pe cineva. E felul lor de a transmite ceea ce simt, deși cam nimeni nu reușește să înțeleagă mesajul. În fond, din tăcere și o imaginație prea bogată nu sunt prea multe de descifrat. Dacă totuși ai impresia că un Rac știe și unde veți face nunta, ar fi cazul să-l întrebi direct. Garantat 100% că se va încurca în explicații și, bineînțeles, se va face roșu ca... Racul. Dacă are curaj să te privească direct în ochi poți sta liniștit, nu are nimic de-a face cu tine și, cel mai probabil, va izbucni în hohote de râs. 

Pești

Recunoști cu ușurință atunci când un nativ din Pești are idei năstrușnice. Și asta pentru că, fără să-și dea seama, pică pe gânduri. Cu ochii la tine. Nu, nu ai impresia, oamenii chiar visează live, în mijlocul zilei, și e mai bine să nu afli ce. În mintea lor au scenariul perfect, de la prima întâlnire și până la numele celui de-al treilea copil. Nu vor recunoaște niciodată că s-au îndrăgostit lulea, însă ai destule semnale la îndemână. Dacă dai din greșeală pentru un nativ din Pești, de vreo cinci ori pe zi, sau ajungi să petreci cu el ore bune din zi, fără să știi exact cum s-a ajuns la asta, poți merge la sigur. E cazul să faci primul pas. Sau să fugi, repede și cât mai departe, pentru că nu-i va trece de la sine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care se dau de gol atunci când se îndrăgostesc