Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii lipsite de compasiune. Nu le pasă de suferinţa altora

Ele sunt zodiile lipsite de compasiune. Rareori îşi fac griji pentru suferinţele celor din jur şi în general sunt interesate doar de bunăstarea lor. 

Aceşti nativi sunt itneresaţi doar de bunăstarea lor
Aceşti nativi sunt lipsiţi de compasiune şi rareori îşi fac probleme pentru cei din jur - Unsplash

Ele sunt zodiile lipsite de compasiune. Rareori îşi fac griji pentru suferinţele celor din jur şi în general sunt interesate doar de bunăstarea lor. 

Dacă ai o problemă, mai bine nu le-o spui, nu te vor ajuta cu mai nimic şi, ar fi în stare chiar să îţi ignore apăsările şi să îţi povestească despre succesul lor. 

Berbec

Nativii Berbeci sunt în general persoane destul de egoiste. Interesate de propria persoană, în viaţa lor rareori fac loc pentru alţii şi nu sunt înduioşate de problemele celor apropiaţi. Varsă cu greu lacrimi dacă evenimentul nu are legătură directă cu ei şi li se spune des că nu au pic de sensibilitate. Probabil nici nu e vina lor. Aceşti nativi văd o parte bună în orice întâmplare şi cred că întotdeauna trebuie să existe şi o luminiţă la capătul tunelului. Din această cauză ei văd mereu o rezolvare şi li se pare un nonsens să suferi sau să fii afectat de lucruri trecătoare.

Pe acelaşi subiect

Peşti

Cei aflaţi sub semnul Peştilor duc o viaţă solitară şi nu îşi bat capul cu problemele altora. Sunt de părere că fiecare suferă în viaţă şi nu este datoria lor să ajute sau să sufere şi ei. Şi-ar încărca sufletul cu energii negative dacă ar sta să asculte, să înţeleagă şi să se pună în locul celor răniţi, motiv pentru care sunt consideraţi lipsiţi de compasiune. Cel mai probabil sunt de fapt foarte sensibili şi preferă să nu afle anumite detalii pentru a nu suferi şi pentru a nu-şi petrece mult timp, gândindu-se la acest aspect.

Capricorn

Aceşti nativi te pot privi fix în ochi, în timp ce plângi şi îţi eliberezi sufletul îndurerat şi nu vor simţi nimic. Compasiune zero. Nu au nicio frământare şi aproape că nu le pasă. Sau mai bine spus, nu le pasă. E greu să fii în preajma unui Capricorn dacă ai o stare proastă, nu te vor ajuta cu absolut nimic. Ba chiar ar fi în stare să îţi povestească ce bine o duc ei şi cât succes au.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii lipsite de compasiune. Nu le pasă de suferinţa altora