Antena Meniu Search
x

Zodii care o vor lua de la zero în 2020

Pentru trei zodii, anul 2020 va reprezenta un nou început. Și nu doar din punct de vedere calendaristic, ci profund - o schimbare fundamentală în modul în care se raportează la lume și decid să își trăiască viața.

de Redactia Observator

la 06.12.2019, 16:38

Zodii care o vor lua de la zero în 2020
Zodii care o vor lua de la început, la cumpăna dintre ani - pexels.com

Pentru trei zodii, anul 2020 va reprezenta un nou început. Și nu doar din punct de vedere calendaristic, ci profund - o schimbare fundamentală în modul în care se raportează la lume și decid să își trăiască viața.

Pentru unii, ar putea fi renunțarea la o relație toxică - pentru alții, o nouă poveste de iubire. Și nu puțini sunt cei care vor decide să o ia de la zero pe plan profesional, în ciuda riscurilor.

Berbec

Berbecii sunt maeștrii schimbărilor, genul de persoane care nu așteaptă momentele finale, decisive și de multe ori dureroase pentru a-și lua destinul în propriile mâini. De obicei, nativii din zodia Berbec sunt deosebit de atenți la ceea ce se întâmplă în jur și mereu conectați la propriile vise. Atunci când lucrurile par a o lua pe un făgaș greșit, nu vor ezita să schimbe cursul și să sacrifice confortul și plăcerile de moment, pentru un viitor sigur și în concordanță cu cele mai adânci dorințe ale lor. Iar finalul de an ar putea reprezenta momentul perfect de cotitură, în special pentru nativii din Berbec care au avut de suferit de pe urma unor evenimente nu tocmai fericite.

Rac

Și Racii ar putea face schimbări majore la cumpăna dintre ani. Atât pentru cei singuri, cât și pentru nativii din Rac cu o relație stabilă, este momentul unei analize profunde, în care vor pune în balanță comportamentul de până acum cu modul în care au visat că-și vor trăi viața. De obicei, Racii sunt specialiști în astfel de demersuri, cel puțin la nivel teoretic. Practica este cea care le dă de furcă, în cele mai multe cazuri. Cei care vor reuși să treacă peste această barieră la nivel psihologic vor observa cum viața li se schimbă în bine de la o zi la alta - în măsura sacrificiului pe care sunt dispuși să îl facă.

Săgetător

Aiuriți, sentimentali și deopotrivă reci ca gheața, în funcție de situație, Săgetătorii ar putea ajunge la concluzia că e bine să ai o sută de opțiuni, dar totuși preferabil ceva sigur. Este nevoie de un sacrificiu - indiferent dacă dorințele sunt pe plan sentimental sau în cel al carierei. Nativii din zodia Săgetător vor fi nevoiți să aleagă între potențialul neîmplinit și certitudinea care constrânge, dar oferă un sens. Va fi greu, dar nu imposibil. Și ce moment mai potrivit decât trecerea dintre ani, când fiecare persoană face bilanțul și visează că, cel puțin pentru o zi, va fi mai bună decât înainte?

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Zodii care o vor lua de la zero în 2020