Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii predestinate să aibă noroc. Astrologii au doar veşti bune pentru ele!

Fiecare dimineaţă este o nouă şansă de a obţine succesul pentru aceşti nativi. În fiecare zi avansează tot mai mult şi au parte de clipe memorabile. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 11.03.2019, 17:37

Zodiac prezentat de Observator
Zodii predestinate să aibă noroc mai mereu - Unsplash

Fiecare dimineaţă este o nouă şansă de a obţine succesul pentru aceşti nativi. În fiecare zi avansează tot mai mult şi au parte de clipe memorabile. 

Le merge bine în orice domeniu. Nu bat pasul pe loc şi văd partea plină a paharului de fiecare dată. Optimismul de care dau dovadă le aduce noroc cu nemiluita. 

Berbec 

Nativii Berbeci sunt extrem de norocoşi. Fac ce fac şi dau numai de bine. Practic, ei sunt acei oameni care fac vreo neregulă în trafic, dar nu sunt observaţi de poliţie, sparg o vază în casa bunicii, dar scapă basma curată ori fac o greşeală la muncă, iar şefii decid în mod subit să fie îngăduitori în ziua respectivă. Atitudinea umilă îi scapă deseori de probleme şi sunt lăsaţi în pace. Amabili, pacifişti şi sinceri, nativii Berbeci au norocul să nu fie niciodată sancţionaţi, ci iertaţi. 

Leu 

Descurcăreţi, ingenioşi şi agili, nativii Leu găsesc mereu o cale de a obţine succesul, iar norocul se ţine scai de ei. Sunt practic acele persoane care scapă de coşuri în ziua în care îşi fac poza de buletin ori care îşi găsesc mereu mărimea în magazinele cu extra-reduceri. Se descurcă senzaţional la serviciu, dau dovadă de inteligenţă, de perseverenţă şi de capacitate de a lucra într-o echipă. 

Săgetător

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal ies mereu învingători din orice situaţie. Au un as în mânecă atunci când sunt implicaţi în vreo situaţie tensionată şi ştiu cum să gestioneze o problemă apărută în mod neaşteptat. Sunt văzuţi cu ochi buni de superiori, dar şi în dragoste au mare noroc. Bunătatea, tactul şi înţelegerea de care dau dovadă într-o relaţie le asigură mult noroc în iubire. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii predestinate să aibă noroc. Astrologii au doar veşti bune pentru ele!