Antena Meniu Search
x

Horoscop 13 decembrie 2019. Cerere în căsătorie şi planuri de vacanţă

Horoscop 13 decembrie 2019. Astrologii vă recomandă să aveți răbdare și să acționați cu precauție în comunicarea de astăzi, mai ales la serviciu.

de Redactia Observator

la 12.12.2019, 12:41

Prezentatoarea Horoscopului, Rosse, în platoul Observator
Horoscopul zilei de 13 decembrie 2019 vine cu veşti bune în dragoste - Observator.tv - Horoscop

Horoscop 13 decembrie 2019. Astrologii vă recomandă să aveți răbdare și să acționați cu precauție în comunicarea de astăzi, mai ales la serviciu.

Unii nativi au ocazia de a primi un bonus, o mărire datorită activității din ultima vreme si a devotamentului demonstrat în lucrul de echipă. 

Horoscop 13 decembrie 2019 Berbec

Berbecii au destul timp pentru a reflecta astăzi. Poate stresul din ultima vreme și-a lăsat amprenta asupra stării voastre de spirit. Astrologii vă recomandă odihnă și relaxare. Câteva zile de pauză ar fi indicate pentru a vă detașa de toate sarcinile complicate de la serviciu. Spre seară, persoana iubită vă va face și o surprinsă frumoasă pentru a mai uita de griji.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 13 decembrie 2019 Taur

Cei aflați sub acest semn zodiacal au parte de o zi încărcată cu noroc. Atât la serviciu, cât și în viața amoroasă veți reuși să comunicați eficient, să ajungeți la un consens pentru a vă înțelege mult mai bine. Spuneți ceea ce simțiți, ce vă frământă și găsiți împreună o modalitate de a dobândi succesul (indiferent de domeniu) și de a restabili pacea și liniștea, mai ales în cazul apariției unor ușoare conflicte.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 13 decembrie 2019 Gemeni

Dragi Gemeni, aveți parte de o zi plină de surprize din partea unei persoane de la care nici nu v-ați fi așteptat. S-ar putea ca aceasta să simtă pentru voi aceeasi iubire, chiar dacă până acum niciunii nu ați verbalizat. Aveți curaj, încercați să vă deschideți inima și veți observa poate că dragostea era de ceva timp în fata voastră. Fiți sinceri, răbdători și aveți încredere în forțele proprii.

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 13 decembrie 2019 Rac

Dragi Raci, știm că este perioada sărbătorilor sau mai exact a cumpărăturilor, însă ar trebui să fiți puțin mai chibzuiți cu banii, altfel s-ar putea să aveți o surpriză neplăcută. Astrologii recomandă să vă creați o listă penteu a vă nota toate acele lucruri indispensabile, căci vor fi, in caz contrar, multe achiziții de care nu aveți cu adevărat nevoie și mai pot aștepta.

Recomandare - Horoscop 2019 Rac

Horoscop 13 decembrie 2019 Leu

Astăzi veţi avea o şansă foarte mare de a întâlni o persoană care ar putea fi parte din viitorul vostru. Şansele să vă potriviţi în totalitate sunt foarte mari, astfel că succesul este garantat. În cazul în care sunteţi deja într-o relaţie, ar putea fi vorba despre posesivitate sau gelozie. Şi nu din partea voastră. Acest lucru nu vă deranjează neapărat, însă aţi putea face în aşa fel încât să evitaţi o astfel de situaţie.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 13 decembrie 2019 Fecioară

Astăzi veţi fi mai emoţionali ca niciodată şi mai sensibili decât oricine din jurul vostru. Nu este vina voastră. Uneori ţine doar de astre şi de univers, motiv pentru care nu trebuie să vă faceţi griji. Luna plină este de vină pentru stările pe care le aveţi, însă ţine doar de voi cum veţi manevra toată această energie. Aţi putea avea o şansă unică de a învăţa ceva nou despre voi.

Recomandare - Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 13 decembrie 2019 Balanţă

Veţi fi cuprinşi de o energie nemaiîntâlnită până acum şi vă va fi foarte uşor să discutaţi sau să înţelegeţi ce vor oamenii din jurul vostru. Totuşi, trebuie să fiţi foarte atenţi şi să nu abuzaţi de această putere. Orice acţiune are o reacţiune, ştiţi foarte bine. Modul în care îi trataţi pe oamenii din viaţa voastră va avea un efect important asupra carierei voastre. Rămâneţi concentranţi pe ce este mai important pentru voi şi totul va fi bine.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 13 decembrie 2019 Scorpion

Persoane extrem de importante vor intra în viaţa voastră şi nu este cazul să fiţi timizi sau să daţi cu piciorul unei astfel de şanse. O zi specială are nevoie de o atitudine diferită din partea voastră, astfel că trebuie ca astăzi să fiţi un pic mai energici şi mai implicaţi pentru a demonstra ce puteţi cu adevărat. Una dintre aceste persoane v-ar putea schimba în totalitate viaţa.

Vezi și - Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 13 decembrie 2019 Săgetător

Astăzi, Săgetătorii sunt extrem de pozitivi. Iar optimismul tău debordant îi va contamina pe toţi cei care stau în preajma ta. Discuţiile sunt plăcute la muncă, iar colegii te vor admira pentru dispoziţia ta optimistă. Tot astăzi, un obiectiv pe care ţi l-ai propus are şanse să prindă contur. Seara, te vei relaxa cu o plimbare în parc sau la o întâlnire cu prietenii.

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 13 decembrie 2019 Capricorn

Dragi Capricorni, azi sunteţi foarte dificili şi greu de înţeles. Nici chiar familia sau prietenii apropiţi nu reuşesc să ajungă pe aceeaşi lungime de undă cu tine. Cel mai probabil, asta te va face să te retragi în tine şi să-ţi reprimi adevăratele emoţii. Sfatul astrelor este ca o perioadă să stai o perioadă departe de oameni. Dacă nu ai unde să te izolezi, atunci fă un efort şi schimbă-ţi starea de spirit. Este important să nu respingi şi să nu sperii pe nimeni. 

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 13 decembrie 2019 Vărsător

Vărsătorii nu se mai gândesc decât la Sărbători. Iar asta pentru că oboseala şi stresul după multe ore de muncă încep să-şi spună cuvântul. Este foarte posibil ca pe seară nivelul de energie să ajungă la un nivel foarte scăzut, aşa că asigură-te că ai parte de relaxarea mult aşteptată. Pentru tine, prioritate este să încerci să-ţi recapeţi forţele, iar o soluţie ar putea fi o zi liberă de la serviciu, departe de zgomot şi agitaţie. 

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 13 decembrie 2019 Peşti

Astăzi, Peştii sunt foarte inventivi şi le vin o mulţime de idei de afaceri. Ca să le uiţi, pune-le pe hârtie. Sfatul astrelor este să nu începi să te lauzi în staânga şi în dreapta cu ele pentru că s-ar putea ca cineva să îţi fure aceste idei. Singurele persoane cu care te poţi sfătui sunt doar membrii apropiaţi ai familiei. Seara, cei singuri şi-ar putea găsi jumătatea, după lungi aşteptări.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 13 decembrie 2019. Cerere în căsătorie şi planuri de vacanţă