Antena Meniu Search
x

Horoscop 13 iunie 2019. Nimic întâmplător în dragoste

Horoscop 13 iunie 2019. Nimic nu se întâmplă fără motiv în dragoste. Orice mic gest contează, iar fiecare mesaj transmis, fie el de pe telefon sau față în față, produce mici cutremure. Nu ezita să spui ceea ce simți, dacă o persoană ți-a furat inima. Îți vei mulțumi peste ani.

de Redactia Observator

la 12.06.2019, 13:24

Horoscop pentru toate zodiile
Horoscopul zilei de joi,m 13 iunie 2019 - Observator

Horoscop 13 iunie 2019. Nimic nu se întâmplă fără motiv în dragoste. Orice mic gest contează, iar fiecare mesaj transmis, de pe telefon sau față în față, produce mici cutremure.

Nu ezita să spui ceea ce simți, dacă o persoană ți-a furat inima. Îți vei mulțumi peste ani.

Horoscop 13 iunie 2019 Berbec

Câteva ore de singurătate ar face minuni pentru Berbeci, mai ales dacă sunt petrecute în natură. În anumite momente e mai bine să te rupi de agitație, decât să forțezi rezolvarea problemelor. Mai ales atunci când nu știi ce să faci. Dacă ai o piatră pe suflet, ar trebui să te asculți cu atenție, înainte de a acționa. Cine știe, poate te-ai îndepărtat de dorințele tale și ceea ce crezi că vrei nu e și ceea ce te face fericit.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 13 iunie 2019 Taur

În epoca internetului, dragostea vine prin aplicații. Sau adusă de un simplu like. Să nu crezi că ceea ce trăiești este doar o concidență. Micile gesturi ajung marile povești de dragoste, dacă există suficient curaj și un dram de noroc. De altfel, e nevoie de un singur mesaj pentru a aprinde scânteia pasiunii. Trimite-l, chiar dacă o să te arzi.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 13 iunie 2019 Gemeni

Gemenii sunt dispuși să riște totul, doar pentru a intra în grațiile unei persoane pe care au pus ochii. Există o singură problemă. Dacă acea persoană nu a avut interes de la început, nu îl va avea nici după efoturi supranaturale. În cel mai bun caz, va ridica din sprâncene. Cine se află într-o asemenea situație ar face bine să plece. Persoana potrivită nu trebuie impresionată cu nimic.

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 13 iunie 2019 Rac

Poţi avea toată încrederea în intuiţia ta, astăzi. Vei primi astfel sfaturi valoroase legate de problemele tale profesionale. E o şansă să faci un progres în carieră, sau în dezvoltarea afacerii tale. Nu lipsesc nici momentele plăcute legate de destin, mai ales dacă în ultim avreme cauţi să intri în raza de atenţie a cuiva anume. Vei primi o şansă, astăzi. Cheia armoniei în familie e să nu îi critici pe cei dragi.

Recomandare - Horoscop 2019 Rac

Horoscop 13 iunie 2019 Leu

Nu ai asigurare împotriva surprizelor şi e posibil ca ele să apară astăzi, când eşti la serviciu. Sunt şanse să primeşti veşti despre o viitoare promovare. Spre seară te vor obosi mai multe întâlniri şi apeluri telefonice nesfârşite. E firesc totuşi să faci o vizită rudelor tale şi să le îmărtăşeşti ultimele tale succese. Ai grijă însă ce mănânci.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 13 iunie 2019 Fecioară

Nu ţi se recomandă să te abaţi de la obiectivele pe care ţi-ai propus să le atingi astăzi. Dacă arăţi fie doar şi o slăbiciune de moment, există riscul să pierzi sprijinul unor oameni de mare ajutor, sau să îţi pierzi încrederea în propriile forţe. Poţi găsi sprijini printre vechii prieteni şi colegii de încredere, aşa că poţi acţiona contra circumstanţelor ce par nefavorabile.

Recomandare - Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 13 iunie 2019 Balanţă

Nativii din Balanţă trebuie să facă, astăzi, un compromis. Este neapărat nevoie să înţelegeţi situaţia în care vă aflaţi şi că, oricât v-aţi dori acest lucru, nu este de ajuns doar voinţa voastră. Fiţi sinceri, realişti şi sub nicio formă nu încercaţi să vă asumaţi succesul altor persoane. Concentraţi-vă pe relaţia voastră pentru că ar putea exista un impas. Dacă nu sunteţi într-o relaţie, astăzi este ziua potrivită pentru a încerca să vă construiţi viitorul. Şi nu singuri, ci împreună cu o persoană care vă va face mai buni.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 13 iunie 2019 Scorpion

Scorpionii vor fi (din nou) într-o stare alertă şi de nervozitate. Există o mare şansă să răniţi pe cineva, astăzi, în încercarea de a dovedi tuturor că, de fapt, sunteţi buni. Nu răspundeţi la provocări şi concentraţi-vă pe calitatea muncii depuse. De asemenea, nu evitaţi să îi ajutaţi pe cei din jurul vostru care au nevoie de un sfat. Fiţi mai calmi şi mai buni, iar universul vă va întoarce bunătatatea înzecit.

Vezi și - Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 13 iunie 2019 Săgetător

Nativii din Săgetător vor trece, astăzi, printr-o decepţie în dragoste. Dacă până acum credeaţi că totul va fi perfect până la sfârşit, începând de astăzi veţi fi mai reţinuţi în ceea ce priveşte o astfel de gândire. Oamenii rămân în continuare oameni simpli, care pot greşi sau pot călca strâmb. Este momentul să luaţi o decizie radicală şi să vă puneţi la punct viaţa. De asemenea, tot astăzi este momentul ideal pentru a vă plănui viitorul pe termen mediu şi lung. Fiţi încrezători în puterile voastre!

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 13 iunie 2019 Capricorn

Astăzi, Capricornii riscă să comită greşeli pentru că sunt foarte grăbiţi. Iar asta v-ar putea cauza foarte mult dacă aveţi o afacere de manageriat. Este foarte periculos, mai ales dacă aveţi o funcţie de răspundere. De asemenea, riscaţi să jigniţi oamenii din jurul vostru pentru că interpretaţi greşit ce spun sau nu ascultaţi până la capăt ce au de spus. Vă grăbiţi să trageţi concluzii şi riscaţi, astfel, să vă faceţi noi duşmani. Seara, vă veţi fi răsfăţaţi cu delicii culinare.

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 13 iunie 2019 Vărsător

Vărsătorii vor arăta lumii ce înseamnă perfecţiunea. Veţi fi admiraţi şi daţi drept exemplu pentru profesionalism. Trebuie să vă bucuraţi de aceste momente. Astăzi, astrele vă recomandă să vă petreceţi timpul liber în compania celor dragi, să citiți cărți de dezvoltare personală, să vizitați muzee sau să faceţi călătorii lungi în natură. 

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 13 iunie 2019 Pești

Pentru Peşti, efortul din ultimele luni începe să dea roade. Pas cu pas, vi se schimbă destinul. Astăzi puteți decide chiar să vă schimbați locul de muncă, spre surpriza colegilor și a şefilor. Tot ce se întâmplă în timpul zilei va avea caracterul unei mici revoluții. Mulți dintre voi veţi fi surprinși să realizaţi că relaţia în care sunteţi implicaţi nu vă aduce nicio satisfacţie şi decideţi să o luaţi pe un alt drum.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 13 iunie 2019. Nimic întâmplător în dragoste