Antena Meniu Search
x

Horoscop 15 august 2019. Ispite la tot pasul şi o petrecere surpriză

Horoscop 15 august 2019. Astrele au pregătit un 'test' pentru unele zodii, în timp ce altele vor avea parte de o petrecere surpriză.

de Redactia Observator

la 14.08.2019, 12:37

Horoscop 15 august 2019
Horoscop 15 august 2019 vine cu ispite şi surprize - Observator

Horoscop 15 august 2019. Astrele au pregătit un 'test' pentru unele zodii, în timp ce altele vor avea parte de o petrecere surpriză.

Ispitele vor fi la tot pasul pentru Lei, în timp ce nativii din zodia Fecioară vor fi implicaţi într-o petrecere surpriză care se va dovedi a fi o idee extraordinară.

Iată previziunile astrologice ale zilei de joi pentru toate zodiile:

Horoscop 15 august 2019 Berbec

Pe acelaşi subiect

Nativii din Berbec s-ar putea confrunta, astăzi, cu o problemă de invidie. Veţi deveni foarte geloşi când veţi afla că o persoană apropiată a reuşit o uriaşă performanţă profesională. Astrele vă recomandă să treceţi repede peste această stare pentru a evita să vă stricaţi toată ziua. În schimb, vă puteţi concentra pe o activitate care vă face plăcere. Aţi putea descoperi astfel o nouă sursă de venituri.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 15 august 2019 Taur

Nativii din Taur vor fi înconjuraţi, astăzi, de prieteni şi familie. Aveaţi nevoie de o astfel de zi în care voi să fiţi în centrul atenţiei şi să explicaţi tuturor planurile pe care le aveţi pentru viitor. Împreună cu aceştia, veţi pune la punct ultimele detalii şi puteţi începe cu o bine meritată vacanţă. Relaxaţi-vă, mâncaţi bine şi faceţi plimbări lungi pentru a vă recăpăta forţele. Urmează o perioadă în care trebuie să munciţi din greu pentru a dovedi tuturor că sunteţi omul potrivit.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 15 august 2019 Gemeni

Gemenii ar putea avea probleme cu prietenii sau cei apropiaţi din cauza egosimului. Gândiţi-vă bine înainte de a lua o decizie pentru că aţi putea strica relaţii de ani de zile. În altă ordine de idei, proiectul la care lucraţi încă are nevoie de foarte multe investiţii. Încercaţi să fiţi economi, să vă aranjaţi foarte bine bugetul pentru a putea termina lucrările, fără să fie nevoie să vă împrumutaţi. Satisfacţia va fi pe măsură!

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 15 august 2019 Rac

Nativii din Rac sunt sfătuiţi, astăzi, să nu îşi consume energia pe probeleme altor persoane. Toată lumea ştie că sunteţi săritori şi buni prieteni, însă trebuie să realizaţi că, uneori, este cazul să vă gândiţi şi la voi şi la familia voastră. O astfel de atitudine ar putea dăuna 'climatului' din familie, motiv pentru care este recomandat să încercaţi să vă concentraţi energia pe lucrurile pe care le-aţi putea face pentru casă. Fiţi inventivi şi veţi reuşi să câştigaţi câteva ore în care să vă odihniţi aşa cum vă doriţi.

Recomandare - Horoscop 2019 Rac

Horoscop 15 august 2019 Leu

Leii vor fi surprinşi de atitudinea prietenoasă pe care o vor avea astăzi. Pentru unii, starea voastră ar putea însemna o oportunitate de a vă cuceri. Fiţi atenţi la semne şi sfătuiţi-vă cu un bun prieten înainte de a lua o decizie. Pe plan profesional, astrele v-au pregătit o surpriză în sensul unui nou loc de muncă care v-ar putea aduce beneficii importante. Ispitele sunt la tot pasul, astfel că trebuie să fiţi foarte atenţi la ceea ce consumaţi pentru că există riscul să nu vă simţiţi foarte bine.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 15 august 2019 Fecioară

Nativii din Fecioară vor fi, astăzi, norocoşii zodiacului. Astrele s-au aliniat şi vă oferă ocazia unică de a vă rotunji veniturile. Lucraţi în echipă pentru a accelera ritmul de muncă şi pentru a finaliza cât mai repede toate sarcinile. Aşa veţi afla că împreună veţi obţine mult mai multe avantaje decât în cazul în care aţi fi muncit singuri. Cu tot timpul rămas puteţi petrece alături de prieteni ori familie. Profitaţi de această şansă pe care astrele v-au pregătit-o şi nu puneţi alte întrebări.

Recomandare - Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 15 august 2019 Balanță

Pentru Balanțe, se întrevede o zi cu șanse de succes în plan profesional. Ați putea culege un beneficiu de pe urma eforturilor pe care le-ați făcut în ultimele zile. Poate fi vorba despre o promovare sau de un bonus care vă va îmbunătăți bugetul. În cea de-a doua parte a zilei, horoscopul spune că ar trebui să acordați atenție celor apropiați. O seară petrecută în mijlocul familiei se va dovedi armonioasă.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 15 august 2019 Scorpion

O posibilă dispută sau o neînțelegere în familie ar putea consuma o bună parte din zi nativilor din Zodia Scorpion. Există riscul ca acest conflict să vă distragă atenția de la treburile pe care le aveți de făcut. Ar fi bine să găsiți rapid o soluție, pentru că astăzi problemele legate de starea financiară se vor dovedi mai importante. În plan profesional, se întrevăd ocazii ca să găsiți noi resurse financiare care să vă rotunjească venitul, spune horoscopul.

Vezi și - Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 15 august 2019 Săgetător

Astăzi, după o perioadă agitată, se întrevede o schimbare la serviciu pentru nativii din Săgetător. O dispută veche cu un coleg sau un șef își va găsi, se pare, rezolvarea și vă va fi astfel de folos pentru a vă regăsi confortul. Această zi de joi nu este însă cea mai bună pentru schimbări de stil sau de aspect personal, pentru cumpărături importante sau pentru a vă apuca de un nou hobby, spune horoscopul.

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 15 august 2019 Capricorn

Pentru cei din zodia Capricorn, astăzi nu se anunță o zi favorabilă pentru a face promisiuni. Există riscul să aveți un program încărcat și să nu puteți îndeplini ceea ce promiteți. Evitați astfel să faceți angajamente. Creativitatea în schimb se va dovedi un aliat de nădejde în plan profesional și vă va ajuta în proiectele pe care le întreprindeți. Foarte curând, vă veți bucura și de recompensă pentru rezultatele obținute, spune horoscopul.

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 15 august 2019 Vărsător

Astăzi, pentru nativii din Vărsători, norocul le va fi, se pare, alături, și îi va ajuta să evite orice experiență neplăcută. Așa că vor trece cu bine peste orice problemă cu care s-ar putea confrunta în carieră sau în afaceri. În plan personal, e o zi favorabilă călătoriilor scurte sau întâlnirilor cu prietenii. Horoscopul recomandă în schimb să evitați cumpărăturile scumpe, dar și să faceți glume exagerate pe seama celor din jurul vostru.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 15 august 2019 Pești

Chiar dacă nu sunt obișnuiți, cei din zodia Pești vor avea ocazia să fie astăzi în centrul atenției. Mai ales dacă este vorba despre un proiect important la serviciu sau în afaceri, iar reușitele voastre vă vor atrage aprecieri și laude. În a doua parte a zilei, activitățile plăcute, dar lipsite de adrenalină, făcute în compania celor dragi vă vor aduce relaxarea de care aveați nevoie.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop 15 august 2019. Ispite la tot pasul şi o petrecere surpriză