Antena Meniu Search
x

Horoscop 17 noiembrie 2019. Excursie spontană şi momente unice alături de cei dragi

Horoscop 17 noiembrie 2019. Astrologii anunţă o zi relaxantă, în compania celor dragi. Petreceţi timp de calitate, simţiţi-vă bine şi lăsaţi stresul afacerilo deoparte. 

de Redactia Observator

la 16.11.2019, 13:10

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2019 - Observator.tv - Horoscop

Horoscop 17 noiembrie 2019. Astrologii anunţă o zi relaxantă, în compania celor dragi. Petreceţi timp de calitate, simţiţi-vă bine şi lăsaţi stresul afacerilo deoparte. 

Persoana dragă vouă vă poate surprinde plăcut astăzi.

Horoscop 17 noiembrie 2019 Berbec

Dragi Berbeci, lăsaţi munca, serviciul şi stresul acumulat în ultima perioadă pentru relaxare. Folosiţi această zi în scopuri recreative, ieşiţi în oraş, cu prietenii sau persoana iubită, mergeţi la un film, plimbaţi-vă în parc sau citiţi o carte interesantă. Puteţi de altfel să începeţi un nou hobby sau să vă reapucaţi de o veche pasiune.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 17 noiembrie 2019 Taur

Taurii au nevoie de timp pentru propria persoană. Acordaţi-vă un răgaz de linişte, puneţi-vă ordine în gânduri şi stabiliţi-vă priorităţile pentru un viitor strălucit şi fructuos din punct de vedere profesional. Dacă aţi primit o ofertă promiţătoare pentru un nou job, gândiţi-vă bine şi, dacă vă surâde ideea, acceptaţi. Ar fi cazul să faceţi o schimbare, să încercaţi lucruri noi, mai ales dacă v-aţi cufundat în monotonie în ultima vreme.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 17 noiembrie 2019 Gemeni

Sunteţi un val de sentimente, dragi Gemeni. Dacă inima vă bate cu putere pentru o persoană, aveţi curaj şi luptaţi cu toate forţele. În această zi aveţi ocazia de a vă deschide sufletul şi de a spune cu voce tare ce ascundeţi în interiorul vostru. S-ar putea să primiţi un răspuns mai mult decât îmbucurător. În afaceri trebuie să fiţi mai chibzuiţi. Este o perioadă uşor nefavorabilă pentru noi achiziţii sau pentru a semna contracte importante.

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 17 noiembrie 2019 Rac

Poate fi ziua perfectă pentru a vă trata cu un masaj, Rac. Mergeţi la o sesiune spa alături de o rudă sau o persoană apropiată şi profitaţi de o zi dedicată relaxării. Seara s-ar putea să fiţi invitaţi la un eveniment, dar nu este necesar să depuneţi mult efort, cel mai probabil va fi o întâlnire informală. Simţiţi-vă bine, râdeţi, glumiţi, depănaţi amintiri şi, cel mai important, creaţi unele noi de care să vă aduceţi aminte cu drag.

Recomandare - Horoscop 2019 Rac

Horoscop 17 noiembrie 2019 Leu

Este ziua în care ar trebui să-ţi dai seama că nu petreci prea mult timp pentru a-ţi asigura liniştea sufletească. În ultima perioadă rutina te-a acaparat atât de mult încât ai uitat de tine. Petrece ziua de azi gândindu-te în special la modul în care te simţi şi la ce ar trebui să faci pentru a deveni o persoană mai fericită. Ţine cont de faptul că nu poţi presta încontinuu la un nivel ridicat, dacă sufletul tău are de suferit.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 17 noiembrie 2019 Fecioară

Ai suferit mult în ultima perioadă din cauza tensiunilor de la locul de muncă. Caută să te linişteşti şi să-ţi dai seama că nu eşti singur în faţa provocărilor. Beneficiezi de toată susţinerea necesară pentru a trece cu bine şi cele mai dificile hopuri. Şterge rugina care te-a acaparat în ultima vreme, încordează-ţi muşchii şi pregăteşte-te pentru o nouă săptămână care te va pune din greu la încercare.

Recomandare - Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 17 noiembrie 2019 Balanţă

Astăzi ai parte de emoţii pozitive venite din partea unui număr mare de prieteni. Aceste momente îţi oferă posibilitatea să îţi aduci aminte cu drag de câteva evenimente importante din viaţa ta. Însă nu e cazul să o dai în melancolii. Adu-ţi aminte că cele mai importante aspecte ale vieţii sunt prezentul şi viitorul, chiar dacă pentru a le aborda pe acestea într-un mod corespunzător nu trebuie să repeţi greşelile trecutului.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 17 noiembrie 2019 Scorpion

Deşi nu eşti în cea mai bună formă, apropiaţii se bazează pe tine, aşa că fă tot ce ţine de tine şi ajută-i cu zâmbetul pe chip. Chiar dacă nu te vei ridica la nivelul aşteptărilor, oamenii se vor bucura de energia pe care o oferă zâmbetul tău şi vor aprecia efortul depus. Seara te-ar avantaja să o petreci în compania persoanei iubite, în condiţiile în care nu ai timp şi nici chef să apreciezi bârfele apropiaţilor.

Vezi și - Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 17 noiembrie 2019 Săgetător

Săgetătorul are parte astăzi de un drum lung, într-un cadru foarte pitoresc. O să petreceți ceva timp în mașină, ascultând muzica preferată și urmărind peisajul. Totuşi, odată ajunşi la destinaţie o să simţiţi o relaxare completă, care vă ajută enorm starea de spirit. Veţi putea începe săptămâna de lucru cu un tonus bun şi fără gânduri neproductive.

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 17 noiembrie 2019 Capricorn

Nivelul emoțional a fost prea mare pentru Capricorn, în aceste zile. Multe persoane au avut probleme în jurul tău şi ai petrecut toată această perioadă încercând să rezolvi problemele emoţionatşe ale altora şi mai putin ale tale. Înainte ca toată lumea să te inunde cu tot felul de rugaminti, ar fi bine să te mai concentrezi puţin şi pe tine. Rişti să laşi nerezolvate situaţii importante care te privesc în mod direct.

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 17 noiembrie 2019 Vărsător

Vărsătorul face astăzi ce urăşte cel mai tare. Curăţenie. Toată ziua încerci să rezolvi această problemă, însă lipsa de chef şi întreruperile dese s-ar putea să nu te lase să termini. De asemenea, în cursul serii se întrevăd câteva vizite, care iarăşi se interpun cu principala ta activitate. Mai bine o laşi pe altă dată, decât să te enervezi.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 17 noiembrie 2019 Peşti

Peştii continuă să treacă dintr-o perioadă mai sensibilă. Neptunul retrograd are multe de-a face cu această situaţie. Nu îți place să exprimi vulnerabilitatea cu voce tare, așa că uneori ai probleme să eliberezi din tensiune tocmai din cauza asta. Trebuie să găseşti o modalitate de a scăpa de tot stresul. Altfel, şi săptămâna viitoare riscă să fie compromisă.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscop 17 noiembrie 2019. Excursie spontană şi momente unice alături de cei dragi