Antena Meniu Search
x

Horoscop 17 septembrie 2019. Pasiuni ascunse şi o dorinţă transformată în realitate

Horoscop 17 septembrie 2019. O zi neobişnuită pentru unii nativi, în ceea ce priveşte cunoaşterea de sine. Veţi observa că sunteţi capabili de anumite acţiuni, că aveţi pasiuni ascunse şi multă îndârjire spre a obţine succesul binemeritat.

de Redactia Observator

la 16.09.2019, 13:07

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 17 septembrie 2019 - Observator.tv - Horoscop

Horoscop 17 septembrie 2019. O zi neobişnuită pentru unii nativi, în ceea ce priveşte cunoaşterea de sine. Veţi observa că sunteţi capabili de anumite acţiuni, că aveţi pasiuni ascunse şi multă îndârjire spre a obţine succesul binemeritat. 

Înd ragoste astrologii vă recomandă să fiţi cumpătaţi. 

Horoscop 17 septembrie 2019 Berbec

Berbecii au parte de o zi uşor tensionată. Consecinţele faptelor voastre vor fi resimţite, ba chiar s-ar putea să regretaţi anumite cuvinte sau acţiuni, mai ales în relaţia amoroasă. Fiţi răbdători şi înţelegători, cereţi iertare dacă aţi greşit şi acordaţi aproapelui vostru şansa de a vă cunoaşte mai bine. Cu o bună comunicare veţi reuşi să încheiaţi orice fel de conflict.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 17 septembrie 2019 Taur

Tauri, veți simți nevoia să vă lăsați purtaţi de val cu gândul la renovare. Fie este vorba despre renovarea locuinţei voastre, fie la îmbunătăţirea garderobei sau la o schimbare de look. Faceţi ceea ce simţiţi, dar aveţi totuşi grijă. Nua runcaţi banii pe obiecte care nu vă vor fi de folos şi nu investiţi în produse care dau dovadă de o calitate ăndoielnică. La serviciu vă puteţi înconjura de colegi în cazul în care un proiect important vă dă bătăi de cap.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 17 septembrie 2019 Gemeni

Gemeni, vă veţi trezi atraşi de o persoană pe care aţi cunoscut-o anterior, cel mai probabil de un prieten. Fiţi însă atenţi dacă aveţid e gând să acţionaţi în acest sens, deoarece s-ar putea să nu primiţi acelaşi răspuns. Nu este o perioadă benefică pentru relaţii amoroase, mai ales dacă nu aţi încheiat socotelile cu altcineva. Sentimentele poate prea puternice vă vor împiedica să cunoaşteţi pe oricine cu încredere şi sinceritate. Concentraţi-vă mai mult asupra voastră.

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 17 septembrie 2019 Rac

Racii se simt creativi în această zi, aşa că n-ar strica un nou hobby. Dacă aveţi o pasiune ascunsă acum e momentul să vă deschideţi în faţa celor din jur şi să le arătaţi de ce sunteţi în stare. S-ar putea chiar să daţi lovitura şi să dezvoltaţi o mică afacere pe propriile mâini. Aveţi încredere în voi, cu mult curaj, stăruinţă şi dedicare veţi reuşi să obţineţi succesul binemeritat.

Recomandare - Horoscop 2019 Rac

Horoscop 17 septembrie 2019 Leu

Te simţi foarte bine cu tine însuţi, astăzi, dar şi în compania prietenilor. Aceştia sunt încântaţi de faptul că îi urmăreşti pe reţelele de socializare şi interacţionezi, apreciind selfiurile publicate de ei. E posibil să preferi să socializezi mai mult online şi să nu simţi nevoia de mai mult de atât. Nu e nicio problemă că lucrurile stau aşa, câtă vreme nu uiţi să te bucuri de tot ceea ce trăieşti.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 17 septembrie 2019 Fecioară

Tot ce îţi doreşti astăzi este să simţi că ai o atitudine corectă cu tine. Şi indiferent ce stil adopţi astăzi, frumuseţea e cea care te guvernează. De aceea, să nu te surprindă dacă ajungi într-un muzeu, su începi să creezi tu însuţi o operă de artă. Oamenii nu sunt pe primul plan astăzi, simţi o vibraţie care te îndeamnă la auto refleţie.

Recomandare - Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 17 septembrie 2019 Balanţă

Nu prea înţelegi entuziasmul celor care se apropie de tine astăzi, pentru că nu vezi că arăţi deosebit de frumos. O stare de spirit nouă îţi va da ocazia să faci ceva ieşit din comun. Ai toate motivele să te aştepţi la momente pline de distracţie, mai ales că reuşeşti să uiţi rapid orice disconfort care ar putea apărea astăzi.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 17 septembrie 2019 Scorpion

Cineva te va atreage în mod special astăzi, foarte mult, dar nu trebuie să te îngrijorezi, e normal, o vibraţie specială pluteşte peste tot în aer. Dacă nu eşti decis să cucereşti acea persoană, e indicat să nu faci nimic. Un prieten bun pe care o să-l revezi după multă vreme te va ajuta să uiţi acea persoană şi să analizezi corect dacă ai sau nu nevoie de o poveste cu cineva nou.

Vezi și - Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 17 septembrie 2019 Săgetător

Săgetătorii vor avea parte de o zi plină. Sunteţi inventivi şi plini de idei, vă surpindeţi colegii de muncă şi s-ar putea să fiţi premiaţi de şefi. Treceţi prin momente dificile, iar această zi este ca o gură de oxigen pentru voi. Când toţi ceilalţi bat în retragere şi se lasă copleşiţi de pesimism, tu ieşi în faţa tuturor cu soluţii cel puţin geniale. Dragi Săgetători, sunteţi un exemplu de curaj şi ambiţie. 

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 17 septembrie 2019 Capricorn

Capricornii vor fi ispitiţi de un lucru foarte scump. Trebuie să cântăriţi cu atenţie ce decizie luaţi, mai ales că în portofelul lucrurile nu arată prea bine. Daţi-vă seama de ce doriți, dacă este doar un capriciu sau chiar aveţi nevoie de acel obiect. La muncă, nu vă aşteptaţi să fiţi apreciaţi de toată lumea. Cei din jur sunt suficienţi invidioşi încât nu au altă treabă decât să vă cate greşeli. Nu băga în seama comentariile răutăciose.

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 17 septembrie 2019 Vărsător

Vărsătorii nu trebuie să se abată de la ce au plănuit pentru această zi. Urmaţi-l inteligent, fără a vă abate de la el, şi totul va fi bine. Dacă aveţi de finalizat un proiect important, trebuie să ştii că deţineţi toare resursele necesare. Un sfat bun, o încurajare nu a stricat, însă, numănui. Seara, cunoaşteţi o persoană care nu are interese ascunse, motiv pentru care poate fi acel sfătuitor de care aveaţi nevoie.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 17 septembrie 2019 Peşti

Peştii vor fi intrigaţi, mai ales, de latura vizuală a lucrurilor. Drept urmare, bucuraţi-vă de tot ce este frumos. Veţi avea parte de experienţe incredibile. În a doua parte a zilei, realizaţi că v-aţi luat după nişte informaţii primite de la o persoană cu rele intenţii şi acum vă pare rău. Dacă tot aţi descoperit că aţi fost păcăliţi, e momentul să luaţi măsuri ca să nu vi se mai întâmple asta şi în viitor.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 17 septembrie 2019. Pasiuni ascunse şi o dorinţă transformată în realitate