Antena Meniu Search
x

Horoscop 19 august 2019. La un pas de marea iubire

Horoscop 19 august 2019. În dragoste e bine să aștepți, însă nu și atunci când persoana potrivită e în fața ochilor. Asttfel de ocazii nu vin foarte des, așa că nu lăsa pe mâine ce se poate face astăzi. Ia-ți inima în dinți și spune cu sinceritate ceea ce simți, va fi mai bine decât îți imaginezi

de Redactia Observator

la 18.08.2019, 13:07

Horoscop pentru toate zodiile
Horoscopul zilei de luni, 19 august 2019 - Observator

Horoscop 19 august 2019. În dragoste e bine să aștepți, însă nu și atunci când persoana potrivită e în fața ochilor.

Asttfel de ocazii nu vin foarte des, așa că nu lăsa pe mâine ce se poate face astăzi. Ia-ți inima în dinți și spune cu sinceritate ceea ce simți, va fi mai bine decât îți poți imagina.

Horoscop 19 august 2019 Rac

Berbecii au chef de luptă, dar nu prea au cu cine, așa că această energie fantastică va trebui folosită în alte moduri. Nu ezita să iei legătură cu prietenii apropiați sau cu familia, s-ar putea ca unii să treacă prin momente dificile, de care nimeni să nu știe. Pe cât posibil, încearcă să ajuți fără a căuta vinovați. Va fi timp și pentru concluzii. Acum e important ca totul să se termine cu bine. Atenție mare la semnalele trupului, dacă simți că ceva este în neregulă.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 19 august 2019 Taur

Taurii au chef de joacă și flirt, un domeniu în care sunt experți. Iar primul venit e și primul servit. Problema e că lucrurile s-ar putea să meargă atât de bine și de rapid, încât unii se vor culca singuri și se vor trezi într-o relație, fără să știe ce li s-a întâmplat. În orice caz, nu este momentul pentru calcule sau strategii și nici răbdarea ajută la prea multe. Profită de ocazie, trăiește clipa și bate fierul cât este cald.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 19 august 2019 Gemeni

Gemenii ar face bine să renunțe la orgoliu, în special dacă se știu cu musca pe căciulă. În dragoste ajută și încăpățânarea, dar e obligatoriu să ai dreptate și să știi exact ceea ce faci. Un mic gest de afecțiune ar putea schimba complet atmosfera și ar putea readuce bucuria în cuplu. Cei singuri să se pregătească sufletește, pentru că sunt pe punctul de a da marea lovitură. Cu o singură condiție. Să nu refuze nicio propunere, crezând că nimic bun nu se va întâmpla.

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 19 august 2019 Rac

Racii ar putea găsi o nouă sursă de venit. Este posibil ca unii prieteni să vină cu o propunere de nerefuzat sau facă recomandări către persoane foarte influente. Astfel de ocazii vin rar, fii pregătit pentru orice și nu ezita nicio clipă - chiar dacă ai impresia că ești pe punctul de a face o greșeală. Singura eroare, una iremediabilă, ar fi să stai pe loc și să nu profiți de șansă.

Recomandare - Horoscop 2019 Rac

Horoscop 19 august 2019 Leu

Astăzi vă veţi simţi, pentru prima dată în ultima perioadă, foarte liniştiţi şi împăcaţi. În ultimele câteva luni aţi avut o viaţă extrem de agitată şi aţi simţit că nu vă puteţi odihini sau relaxa. Astăzi în schimb veţi redescoperi liniştea interioară. Astrele vă recomandă să vă bucuraţi de aceste momente şi să evitaţi să practicaţi activităţi în aer liber. Oamenii vor înţelege că aveţi nevoie de o astfel de zi şi vă vor menaja.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 19 august 2019 Fecioară

Trebuie să fiţi foarte atenţi la semnele pe care le veţi primi astăzi. Aţi putea pierde şansa de a vă rotunji veniturile prin intermediul unui prieten care are nevoie de ajutor într-un proiect uriaş. De asemenea, fiţi prietenoşi şi nu încercaţi să păreţi ceea ce nu sunteţi pentru că aţi putea strica impresia pe care oamenii şi-au făcut-o despre voi. În altă ordine de idei, lucrurile vor reveni la normal, având în vedere că în ultima perioadă v-aţi deconectat total de la ceea ce înseamnă actualitate.

Recomandare - Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 19 august 2019 Balanţă

Balanţele vor avea, astăzi, o relevaţie. Veţi descoperi, după un mic accident sau o discuţie cu un vechi prieten, că trebuie să daţi mai mult. Fie că vorbim despre viaţa profesională sau cea personală, este momentul în care realizaţi că fără eforturi susţinute nu veţi realiza mare lucru. Începeţi un proces de lungă durată şi trebuie să faceţi totul ca la carte.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 19 august 2019 Scorpion

Oamenii din jurul vostru vor avea nevoie de ajutor, iar voi nu puteţi să rămâneţi impasibili la ceea ce se întâmplă. Chiar dacă nu vă doriţi acest lucru şi aţi fi preferat să vă relaxaţi ori să vă distraţi, trebuie să vă mobilizaţi şi să ajutaţi familia sau prietenii în momentele cele mai grele. Datorită pasiunii cu care sunteţi înzestraţi îi veţi impresiona pe toţi şi le veţi câştiga respectul pentru totdeauna.

Vezi și - Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 19 august 2019 Săgetător

Abţine-te să dai ordine astăzi. E posibil ca în timp ce tu vrei să stabileşti regulile, ceva nu va merge aşa cum ţi-ai imaginat şi reputaţia ta publică şi profesională va avea de suferit. Dacă reuşeşti să te abţi să cheltuieşti bani, ziua de luni îţi va aduce lucruri pozitive. Încearcă să nu porţi dialoguri prea intime cu oameni mai în vârstă care încearcă să se plângă, asta te va seca de energie.

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 19 august 2019 Capricorn

Eşti nevoit să acorzi toată atenţia ta timpului petrecut la locul de muncă, unde rişti să ajungi într-o situaţie penibilă. Poţi evita lucrul acesta dacă nu te lansezi în dialoguri care nu au legătură cu munca. Vorbeşte doar despre meritele altora şi nu forţa nota când vrei să schimbi felul în care sunt abordate urgenţele. Păstrezi astfel intacte calitatea muncii tale şi a relaţiilor la locul de muncă. 

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 19 august 2019 Vărsător

Ai cele mai mari şanse să începi o săptămână fructuoasă la serviciu. Optimismul e cuvântul de ordine astăzi. E posibil să apară un nou partener de muncă, cineva plăcut, cu reputaţie de adevărat profesionist. Seara va trebui să dedici ceva timp unei probleme familiale, dar e vorba despre ceva plăcut, posibil o mică petrecere. Fii atent la semne, e posibil să primeşti bani dintr-o sursă neaşteptată.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 19 august 2019 Peşti

Te va ajuta faptul că îţi priveşti viaţa ca un observator din afară. Nu ţi se recomandă în acest context să dai sfaturi prietenilor apropiaţi, să judeci o rudă sau să comentezi nerealizările colegilor de serviciu. Ar fi bine să plăteşti toate facturile, ca să scapi de datorii. Dacă ai programată o reparaţie în casă, măcar începe-o astăzi, nu o mai amâna.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 19 august 2019. La un pas de marea iubire